Güncel
Giriş Tarihi : 25-06-2022 18:42   Güncelleme : 25-06-2022 18:42

Kiralık Eşya Depolama Alanları Nasıl Kullanılır?

Kiralık Eşya Depolama Alanları Nasıl Kullanılır?

Bir evin ya da ofisin büyük küçük tüm eşyalarının paketlenerek belli bir alanda belli bir ücret karşılığında depolama işlemine eşya depolama adı verilir. Eşya depolama hizmeti almak için firmanın önemi son derece büyüktür. Bu anlamda dikkat edilmesi gereken aynı firmanın hem ev eşyası depolaması yapması hem de eşyalar için nakliye hizmeti veren güvenilir bir firma olmasıdır. Eşya depolama işleminde evlerin taşınması veya tadilat sırasında değişen veya kaldırılan mobilyalarınızı muhafaza edebilirsiniz. Bunun yanı sıra spor malzemelerinizi çocuklarınızın üniversiteye gittiklerinde ihtiyaç duyacağı eşyaları mevsimlik kıyafetleri nadiren kullanılan büyük elektronik cihazlarınızı da saklayabilirsiniz. Güvenilir eşya depolama firmalarının depo alanlarında hiçbir eşyanızda hasar kayıt veya herhangi bir aksilik durum yaşanmaz. Ayrıca bu alanlarda hobi ve sanat eşyalarınızı da rahatlıkla muhafaza etmeniz mümkün.

Eşya Depolama Nasıl Yapılır? 

İstanbul ev eşyası depolama işlemlerinde öncelik olarak firma tarafından adresinize bir ekspertiz yönlendiriliyor. Expertizin incelemesi ile eşyalarınızın sigorta değeri belirlenmiş olduğu nokta incelemenin ardından eşyaların nasıl paket yapılmaları ve taşınmaları gerektiği ile ilgili bir plan yapılır. Eşya depolama gününden bir gün önce eşyalar için paketleme işlemi uygulanır. Korunaklı Bir şekilde paketlenen eşyalar belirtilen tarihte adresinizden alınarak size özel depolama alanına yerleştirilir. Eşya depolama alanlarından yalnızca bireysel değil kurumsal eşyalar içinde faydalanmak mümkündür. Kullanılmayan fakat değerli olan veya yalnızca taşınmak için kenara konulması gereken tüm eşyalarınızı İstanbul Emanet Depo eşya depolama alanlarında taşıyarak yaşam alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Eşya Depolama Hizmetleri 

Kiralık depo hizmetini bireysel eşyalarınız ticari mallarınız için talep edebilir ve istediğiniz süre boyunca özel depolarda muhafaza edebilirsiniz. Ayrıca eşyalarınızı istediğiniz zaman erişim sağlamanızda mümkün olur. Eşya depolama alanları özel güvenlik önlemlerinin alınmış olduğu iklimlendirme şartlarına uygun alanlardır. Bu sayede eşyalarınızın en ve rutubet gibi durumlardan etkilenmesi engellenmiş olur. Daha geniş ve özgür yaşam alanları için fazla eşyalarınızı depolayarak büyük bir eve taşınma sorununu ortadan kaldırabilirsiniz ev eşyası depolama firması seçimi yaparken firmanın eşya deposunu görerek bu konuda daha kolay karar verebilirsiniz. İstanbul Emanet Depo bu konuda profesyonel bir şekilde çalışır.

Eşya Depolama Fiyatları

Uygun Eşya depolama fiyatları belirlenirken öncelikle eşyalarınızın miktarı ve ne kadar süre boyunca muhafaza edileceği konusu baz alınır. Eşya depolama alanları haftalık aylık veya yıllık olarak kiralanabilir. Bu ücretlere isterseniz nakit olarak ödeyebilir isterseniz de kredi kartınızla kolay bir şekilde ödeme yapabilirsiniz. Pek çok firma yıllık olarak eşya deposu kiralayan müşterileri için özel indirimler yapıyor. Bu indirimlerden faydalanarak eşyalarınızın çok daha ekonomik bir şekilde muhafaza edilmesini sağlamanız mümkün. Eşya depolama konusunda yeterli bilgiye sahip değilseniz ve bu konuda bilgi almak istiyorsanız https://www.istanbulemanetdepo.com/ sitesine ziyaret ederek hizmetler ve fiyatlar hakkında bilgi alabilir ve hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

 

İstanbul Emanet Depo Kiralama Şirketi

Telefon: 0216 376 45 67

GSM: 0533 441 38 93

Web Site: https://www.istanbulemanetdepo.com/

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN