Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-04-2023 14:52   Güncelleme : 04-04-2023 14:52

Kızılay en önemli yardım kuruluşumuzdur!

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İrfan Şenocak Türk Kızılay’ı Samsun Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Ahmet Muştu ile bir süre sohbet etti.

Kızılay en önemli yardım kuruluşumuzdur!

 

Türk Kızılayı’nın Türk bayrağını dünyanın her yerinde onurla ve gururla dalgalandıran çok önemli uluslararası bir yardım kuruluşu ve Türk markası oludğunu dile getiren Şenocak, Kızılay’ın deprem bölgesinde yaraları sarmak için göstermiş olduğu canla başla mücadeleye Elbistan’da şahit olduğunu da belirterek, “Türk Kızılayı’na yapılan saldırılar karşısında biz her zaman Kızılayımızın yanında olduk. Haksız ithamlar ile böyle önemli bir sivil toplum kuruluşumuzun bu şekilde yırtılmasına gönlümüz razı olmadı.” diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İrfan Şenocak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılay’ı Samsun Şube Başkanı Ahmet Muştu, Türk Kızılayının Türkiye’deki en büyük insani yardım kuruluşu olduğunu belirterek, “Kızılay aynı zamanda Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Hareketi'nin de bir parçasıdır. Türk Kızılay, kâr amacı gütmeyen yardım ve hizmetleri karşılıksız olarak sağlayan ve kamu yararına çalışan bir gönüllü sosyal hizmet kuruluşudur. Personelinin bir kısmı gönüllü olarak, bir kısmı ise maaşlı olarak çalışır” diye kaydetti.

Muştu Şenocak’a çalışmalarında başarılar diledi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN