Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-05-2023 10:40   Güncelleme : 15-05-2023 10:40

Konforlu Ulaşım Mutlu Etti

Samsun Büyükşehir Belediyesi, altyapının tamamlandığı alanlarda sıcak asfalt uygulamasıyla ulaşım ağını daha konforlu hale getiriyor.

Konforlu Ulaşım Mutlu Etti

Terme İlçesi’nde Ünye ve Kocaman Caddeleri’nde yapılan sıcak asfalt çalışmasıyla caddeler yepyeni bir görünüme kavuşurken vatandaşların da yüzü gülüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Hem kent merkezinde hem kırsalda eşit hizmet ilkemizden ayrılmadan vatandaşlarımızı hak ettikleri hizmetler ile buluşturmaya, şehrimizi her geçen gün daha da güzelleştirmeye devam ediyoruz" dedi.


Samsun’u sokak sokak, cadde cadde sağlıklı altyapı ve konforlu üst yapıya kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasında planlı altyapı ve yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Terme ilçesinde de yürütülen çalışmalar kapsamında Ünye ve Kocaman Caddeleri de hem sağlıklı altyapıya hem de sıcak asfalt çalışmasıyla daha konforlu bir yola kavuşuyor. 1000 metre uzunluğundaki caddelerde başlayan çalışmanın bir hafta içerisinde bitirileceği belirtildi.

‘ÇOK MUYLUYUZ’
Yapılan çalışma ve hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden esnaf Hüseyin Ar, "Eskiden cadde yağmur yağdığı anda tamamen göl oluyordu. O sorun ortadan kalktı. Altyapısı tamamlandı. Şimdi de yol çalışmaları başladı. Çok güzel bir asfalt yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Caddemiz çok güzel bir görünüme kavuştu. Hem esnaf olarak hem de Terme'de yaşayan bir vatandaş olarak çok mutluyuz" dedi.

 

‘ÇOK BÜYÜK SIKINTIDAN KURTULDUK’
Ali Çoban isimli vatandaş ise "Çok güzel bir çalışma örneği burada sergilendi. Mustafa Başkanımızdan Allah razı olsun. Caddelerde büyük sıkıntı vardı. Sorunlarımız ortadan kalktı. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 


‘BİR HAFTA İÇERİSİNDE BİTİRİLECEK’
Yapılan çalışmalarla Terme'yi ulaşım anlamında daha konforlu hale getirmeye çalıştıklarını dile getiren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı İlçe Şefi Mevlüt Şengül, "Başkanımızın talimatları doğrultusunda işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Burada altyapıda sıkıntılar vardı. Önce alt yapı yenilendi. Sonrasında üstyapı çalışmalarımıza başladık. 1 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmamız devam ediyor. Yolun tamamındaki çalışmayı bir hafta içerisinde bitirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.


‘TÜM DERDİMİZ HEMŞEHRİLERİMİZİN MUTLULUĞU’
Hem kent merkezinde hem kırsalda eşit hizmet ilkesinden ayrılmadan devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Hemşehrilerimizi hak ettikleri hizmetler ile buluşturmaya, şehrimizi her geçen gün daha da güzelleştirmeye devam ediyoruz. Samsun'un dört bir yanını rahat ve konforlu bir ulaşımla buluşturmak için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Yaptığımız çalışmalarda önce altyapıyı tamamlıyor ardından üstyapı çalışmalarına geçiyoruz. Bu bütüncül yaklaşımla hizmetlerimizin kalıcı ve daha faydalı olmasını sağlıyoruz. Altyapı ve ulaşım yatırımlarımız, çalışma takvimimiz doğrultusunda artan bir ivme ile devam edecek. Tüm gayemiz hemşehrilerimizin memnuniyeti ve mutluluğunu sağlamak" dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN