Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-11-2014 13:00   Güncelleme : 17-11-2014 13:00

KONSER ÖNCESİ MORAL GECESİ

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle verecekleri konser öncesi moral gecesinde bir araya geldiler

KONSER ÖNCESİ MORAL GECESİ
Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle verecekleri konser öncesi moral gecesinde bir araya geldiler.
Büyük Samsun Oteli’nde düzenlenen moral gecesine TSD Samsun Şubesi üyeleri ve koroda görev alacak konservatuar öğrencileri katıldı. Konser öncesi moral depolamak için bu geceyi düzenlediklerini belirten TSD Samsun Şube Başkanı Av. Mehmet Yılmaz, “Yaklaşık 4 yıldır Türk Halk Müziği Koromuz var ve bu sene 4. konserimizi vereceğiz. Bizde koro arkadaşlarımızla vereceğimiz konser öncesi birbirimizi daha iyi tanıyabileceğimiz ve başarımızı paylaşacağız bir moral gecesi düzenledik. Bununla ilgili olarak da yönetim kurulu üyelerimiz Ela Şahin ve Emine Yıldırım’ın katkılarıyla Büyük Samsun Otelini düzenlediler. Bu zamanlar engellileri sosyal hayata katmak adına bizim için çok önemli ve anlardır. Bu konuda da bize destek veren Büyük Samsun Otel ve Kurumahmutoğlu ailesine çok teşekkür ediyoruz. Buna benzer bundan sonra da devam edecek. Samsun halkı, engellilerimizi bütün sosyal alanın ve bütün hayatın nefes alacağı her yerde göreceklerdir” dedi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir konser vermeyi düşündüklerini belirten Başkan Yılmaz, “Konserimizi ya 4 Aralık’ta ya da 6 Aralık’ta Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde vermeyi düşünüyoruz” diye konuştu.
adminadmin