Bülent ERTEKİN Oku Ertuğrul oku!
SON DAKİKA
Sol Ok
Sağ Ok
Yazarlar - Köşe Yazıları
Akasyam Haber
Advert
ANASAYFA Genel Güncel Gündem Siyaset Samsun Haber Kent Kültürü Türkiye Dünya Ekonomi Kültür Tarih
Oku Ertuğrul oku!
Bülent ERTEKİN

Oku Ertuğrul oku!

Türkiye’nin amiral gazetesi olarak geçen Hürriyet’te 12 Ekim 2019 tarihinde yayınlanan Ertuğrul Özkök 'ün yazısına ithafendir.

Sayın Ertuğrul Özkök makalesinde

SEN DE Mİ EY GAZZE,

SENİN ELİNDE DE Mİ O HANÇER.

başlıklı bir makale yazmış.

Zannedersiniz ki milli, tarihi ve manevi duyguları galeyana gelmiş, bağrını hançerlercesine salya sümük ağlıyor. Oysa makaleyi başından sonuna kadar okuyunca  anlıyorsunuz ki; Arap Birliğinin önceki gün toplanıp Türkiye’yi kınama kararı üzerinden BARIŞ PINARI HAREKATINI ve KOMUTANINI  VURMUŞTA VURMUŞ, VURMUŞTA VURMUŞ.

Makalesinde 1914 ten başlamış, 2019 dan çıkmış. Lâkin bu millet artık öyle CAMBAZA BAK CAMBAZA numaraları ile milletin aklı ile dalga geçen yazılarını yemiyor.

Vazgeç Ertuğrul(!) diyeceğim demesine de, biliyorum ki bundan sonra kaleminin ucunu daha da açacak her zaman yaptığın gibi bel altı vuruşları ile hükümeti, onun liderini yıpratmaya, kamuoyu oluşturmaya veya olmaz ya sokağa dökme gayretleri içerisinde olacak ve vazgeçmeyeceksin(iz).

Bu yazını okuyunca melek görünümlü şeytani yazın için telefonumu elime alıp bir şeyler yazmak isterken aşağıda okuyacağın fevkalade güzel ve ibretlik yazıya haksızlık ederim düşüncesi ile sözü ona bırakmayı düşündüm.

OKU ERTUĞRUL!!! OKU!!!

Üsküplü yazar Leyla Şerif Emin’in Türk Ordusu için yazmış olduğu yazı adeta bütün Makedonya Türklerinin değil tüm İslam coğrafyasının da duygularına tercüman olmuştur.

............

Her ordunun bir kalkana ihtiyacı vardır. Diyeceksiniz ki “kılıç kalkan çok gerilerde kaldı”, haklısınız, şimdi kimse mertçe savaşmıyor; düşman karşına çıkmıyor, arkandan iş çeviriyor şimdi. Ama görünmeyen bir kalkandan bahsediyorum ben: Dua ordusundan!

Bizi bizden başka kim anlayabilir ki? Çanakkale’de de anlayamadılar zaten. Çanakkale savaşında Balkan şehirlerinden gelip savaşanlar da vardı elbette, şehitlikte bütün bu şehirlerin adını görebilirsiniz.

Sadece Balkanlardan mı? Kerkük’ten, Halep’ten, Filistin’den ve daha nice yerlerden. Bugünkü Barış Pınar Harekâtında bütün bu şehirlerin vefası var, özgürlüğü var, duası var. Bütün bu şehirlerin baş belası olan teröre topyekûn dur deme ruhu var.

Aslan yattığı yerden kalkmıştır artık. Ve o aslan Türkiye’dir. İnsanlık için ayağa kalkmıştır, barış için, bağımsızlık için.

Bunu anlamayanlar “SAVAŞA HAYIR ” diyerek manipüle etmeye çalışsa onların bu sözlerine inanan çok az insan kaldı.

BU BİR SAVAŞ DEĞİL,

BU TERÖRLE MÜCADELEDİR;

AKSİNİ SÖYLEYEN VATAN HAİNİDİR.

........

Okudun mu ERTUĞRUL!!!

Selam ve dua ile.

Bülent ERTEKİN

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
GALERİLER
Web Tasarım
iş güvenliği malzemeleri