Bülent ERTEKİN Teşekkürler Elfida!
SON DAKİKA
Sol Ok
Sağ Ok
Yazarlar - Köşe Yazıları
Akasyam Haber
Advert
ANASAYFA Genel Güncel Gündem Siyaset Samsun Haber Kent Kültürü Türkiye Dünya Ekonomi Kültür Tarih
Teşekkürler Elfida!
Bülent ERTEKİN

Teşekkürler Elfida!

Sol fraksiyona mensup olanlar, Kemalistler, Chp ve bunun gibi bir çok dernek, siyasi parti, toplumsal meselelerde bir boykot, bir miting vs olacaksa hepsi aynı çatı altında birleşip bir kitlesel güç oluyorlar.

Bu ise  bana "SAMİMİ BİR İHLAS ŞERDE DAHİ OLSA MUVAFFAK OLUR" sözünü hatırlatıyor.

 

Lâkin bu birlik ve beraberlik maalesef sağ düşünce ve misyona sahip mütedeyyin dediğiniz dernek, stk, vakıf, platform gibi  gönüllülük esasına dayalı kurum veya kuruluşlarda olmuyor, yapamıyoruz.

 

Bir platformun içinde elli altmış tane dernek, stk var. Bir basın açıklaması yapılacak. Alana toplasan beş yâda on kişi ya geliyor yâda gelmiyor. Oysa her dernek üyesi iki kişi gönderse yüz, yüzelli kişi olacak ama maalesef olmuyor, yapamıyoruz. Sahipsizlik ve nemelazımcılık.

 

Bunun yanında bir diğer önemli hususta medyatik diye tabir ettiğimiz sanatçı, tüccar,  sanayici vs de bu konularda  nedense bir fikir beyan etmezler. İhtiyaç hasıl olduğunda "hadi bakalım, çorbada bizim de tuzumuz olsun" diyerek ellerini taşın altına koymazlar. Koyanları da tenzih ederim.

 

Malum bir kaç hafta öncesinde  üniversitelere kayıt yaptıran gençlerimizin yurt barınma ihtiyaçları için Kocaeli'nde talebe olmadığı halde sadece ve sadece gündem oluşturmak, siyasi ve toplumsal bir gerginlik oluşturmak maksadı ile yedi-sekiz gencin yaptığı illegal pretesto sonucunda YURT KONUSU GÜNDEME geldi.

 

İsterdik ki bu konuda birkaç vilayetin valileri dışında; sanayicisi, iş insanları ve medyatik diye tabir ettiğimiz sanatçılar bir havuz oluşturup konuya bir nebze olsun merhem olabilirlerdi. Maalesef gene olmadı.

 

Sanatçı ve medyatik dostlarımızdan beklediğimiz  o ses  ELFİDA dan geldi.

 

Sanatçı Haluk Levent, Ahbap Derneği ile Türkiye'de yaşanan birçok soruna dikkat çekmeye ve yardımlarda bulunmaya devam ederken bu kez de kalacak yeri olmayan öğrenciler için yardım yapacağını açıkladı.

 

Levent Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Üniversiteli kardeşlerim! Kaldığınız evin kirasını ödemekte zorlanıyorsanız, geçici olarak kaldığınız yer ekonomik durumunuzu zorluyorsa, kaldığınız yurt pahalı ise Ahbap Derneğine başvuran ilk etapta 500 öğrenciye 6’şar bin TL ödeyeceğiz. Başvurular yarın." ifadesini kullandı.

 

Girdiğin bütün zorluklara rağmen "yaşasın ümit" yine, yeni,  yeniden diyerek  başladığı her işinin sonunda yaptığı hayır ve hasenatların bir yenisini ekleyen

KOCA YÜREKLİ ADAM, TEŞEKKÜRLER ELFİDA!!!

 HALUK LEVENT!!!

 

DARISI BİZİM mahallenin

Koca yürekli adamlarına.ve bizim ELFİDA'LARIMIZA.

 

Selâm ve dua ile.

Bülent ERTEKİN

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
GALERİLER
Web Tasarım
iş güvenliği malzemeleri