Bülent ERTEKİN Allah Tuzakların En Hayırlısını Kurar
SON DAKİKA
Sol Ok
Sağ Ok
Yazarlar - Köşe Yazıları
Akasyam Haber
Advert
ANASAYFA Genel Güncel Gündem Siyaset Samsun Haber Kent Kültürü Türkiye Dünya Ekonomi Kültür Tarih
Allah Tuzakların En Hayırlısını Kurar
Bülent ERTEKİN

Allah Tuzakların En Hayırlısını Kurar

Bugün çok değerli bir abimden mesaj geldi. 

Mesajında:.

SİVİL BİR DARBE GİRİŞİMİ OLABİLİR, AKLA EN YAKIN İHTİMAL YARGI GELİYOR. ASKER KADAR GÜCE SAHİPLER, DIŞ GÜÇLER TARAFINDAN BİR İŞGAL GİRİŞİMİ DE BEKLENEBİLİR.

HER DURUMDA TEYAKKUZ İLANI İLE SEÇİMLER BİR KAÇ YIL ASKIYA ALINABİLİR.

SONUÇTA İŞGAL ŞARTLARI ALTINDA YENİ VE UZUN SÜRECEK BİR SİSTEM GETİRİLMESİ MÜMKÜN. 

BU SADECE BİR TAHMİN, YANİ OLASILIK.... 

Evet haklısın yıllardır bu millete fakirlik, fukaralık, elpence durup EMREDERSİNİZ!!!

BAŞÜSTÜNE!!! komutları ile ülkeme ve millete diz çöktürmeye çalışan menhus zihniyet, medeni milletlerin medeni insanları gibi sandıkta yenemediği iktidarı, helal yollardan alamayacağını analarının ak sütü kadar iyi biliyorlar.

Yirmi yılda müteaddit zamanlarda yapılan seçimlerden çıkan neticelerden de gördüğü üzere önce Bizans Şövalyeleri ve onların oyunları ile iktidarı alaşağı  yapmaya çalıştı iseler gördük ki başaramadılar, başaramayacaklar!!!.

Çünkü;  önce Allah'ı sonrada bu milletin ferasetini unuttular. 

Bu millet yaptıkları her kalkışmada suratlarına öyle tokat vurdu ki o tokatın acısını hâlâ unutamadılar.

Unutmadıkları bu tokatın rövanşını ve intikamını almak için içlerindeki kinlerini, nefretlerini de saklamaktan imtina etmiyorlar. Rabbim ellerine fırsat, kaşıyarak tırnak vermesin.

Yüksek sesle haykırdıkları "Erdoğan'ı devireceğiz" söylemlerinin asıl hedefi Türkiye ve bu topraklar.

 Oyunları bitmedi....

Oyuncuları da bitmedi...

Bitmeyecek...

"Bizim çocuklar ihtilal yaptı " diyenler artık geri planda, gizli yaptıkları şeytani oyunları muhalefet partilerine verdikleri destek ile "Bundan sonra oyunu birlikte beraber benim şefliğim ve organizasyonumda yapacağız" demekten utanmıyorlar. 

Merak etme sevgili dostum...

Güzel abim

Evet seçim zamanına kadar bir değil belki birçok kaos çıkaracak provakatif eylemler olabilir, yapabilirler.

Muhtemeldir.

Bu provakatif eylemlerin içerisinde eski senaryoları tekrar gündeme getirebilirler.

Türk / Kürt çatışması...

Alevi / Sünni kavgası...

Akp ve diğer siyasi görüş temsilcileri( şu anda parti temsilcileri ve gazeteciler) arasındaki gerilim...

Kamu kurumlarında provakatif eylemler. Özellikle sağlık kurumlarında hükümet kanadına muhalif sağlıkçı ve sendikalar...

Askeriye ve emniyet içinde bir şey olacağını düşünmüyorum. Zira büyük bir temizlik yapıldı.

Adalet konusunda ağır işleyen yada işletilen bir mekanizma mevcut... Cübbeleri ile "ORDU GÖREVE " diyecek kadar cahil cesaretinde olacaklarını düşünmüyorum. Lâkin âdaletin gecikmesi ve masumların masumluklarını tescil edinceye kadar 6 ay ve daha uzun bir müddet hapishanede yaşamak en büyük eylem olduğuna inanıyorum.

Ya da...

Fötücüleri yakın bir zamanda bırakma gibi. Zaten burada özellikle milli eğitim camiasın da üst kademede olup olup bildiklerini söyleyen, akabinde bırakılan ve tekrar görevine iade edilen  birçok imam konumunda militan var. 

Gerginliğin aslan payını  siyasetçiler yapacak sevgili dostum. Bu gerginliğe iktidar kanadının en alttan en üst kademesine kadar görevde olan 1. veya en alt birimdeki dahi alet olacak sevgili dostum.

Elbette "Seni devireceğiz" diyenlerin bir değil binlerce oyunları var. Lâkin unutmamak gerekir ki Allah'ın da bir oyunu var.

Ve bu işin amiral gemisi olarak HDP olacaktır diye düşünüyorum.  Uyuyan hücreleri sokaklara taşıyacaklar, sokak terörü ile kitlesel bir halk isyanının ateşini yakabilirler.

Ve biz!!!!

Enfal suresi 30 ayet

" Hani bir vakitler, o kafirler, seni tutup bağlamak veya öldürmek veya sürüp çıkarmak için sana tuzak kuruyorlardı da, onlar tuzak kurarken Allah da karşılığında tuzak kuruyordu. Öyle ya, Allah tuzakların en hayırlısını kurar."

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
GALERİLER
Web Tasarım
iş güvenliği malzemeleri