Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 20-01-2020 12:32   Güncelleme : 20-01-2020 12:32

Kredi ve Yurtlar Samsun Müdürlüğü’nden Edebiyat Kampı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Tematik Kış Kamplarının 5. si ile 2500 öğrenci kampa giriyor.

Kredi ve Yurtlar Samsun Müdürlüğü’nden Edebiyat Kampı!

Yurt genelinde 15 ayrı ilde ve temada gerçekleşecek kampların Edebiyat Kampı GSB Samsun İl Müdürlüğü tarafından hayata geçiriliyor.

Edebiyat kampına, Adıyaman, Afyonkarahisar, Balıkesir, Kahramanmaraş, Kütahya, Mardin ve Muş’tan KYK Yurtlarında kalan 150 kız öğrenci katılım sağlıyor. Edebiyat Kampı açılış programı Tarihçi - Edebiyatçı Yazar Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma’nın açılış dersi ile başlayacak.

20 -24 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek kampa, Şair Bestami Yazgan, Edebiyatçı yazar D. Mehmet Doğan, zamanımızın ayaklı kütüphanesi, Tarihçi yazar Dursun Gürlek, Prof. Dr. Ümit Meriç, Yazar Sadık Yalsızuçanlar, Berceste Beyitler’le Emrah Gökçe, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Ersoy Argon, Şair yazar Recep Garip ve Şair Nurullah Genç, katılan öğrencilerle buluşarak söyleşiler gerçekleştireceklerdir.

Öğrencilerimizin spor, eğitim, sinema, kültürel gezi programlarının yanı sıra sanatçı Aykut Kuşkaya konseri ile de eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanacaktır.

 

GSB Samsun İl Müdürlüğünün ev sahipliğini yaptığı Edebiyat Kampı Müvver Ayaşlı Kız Öğrenci Yurdu’nda gerçekleşecektir.

Recep YAZGANRecep YAZGAN