Güncel
Giriş Tarihi : 01-05-2015 16:29   Güncelleme : 01-05-2015 16:29

Küçükcan: “Paralel Yapı Ve Geleneksel Vesayetçiler Muhalefeti Koordine Ediyor”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Adayı Talip Küçükcan, paralel yapıyla geleneksel vesayetçilerin muhalefeti koordine ettiğini söyledi

Küçükcan: “Paralel Yapı Ve Geleneksel Vesayetçiler Muhalefeti Koordine Ediyor”
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Adayı Talip Küçükcan, paralel yapıyla geleneksel vesayetçilerin muhalefeti koordine ettiğini söyledi.
Küçükcan, yaptığı açıklamada, muhalefetin paralel yapının verdiği talimatları uygulamak adına bu yapı için kolları 7 Haziran için sıvadığını ifade ederek, "İçerde başka bir vesayete, uluslararası alanda da başka bir vesayete teslim olmak muhalefet için en öncelikli vazifedir. Bunların ülkenin çıkarları için zerre kadar bir kaygı güttüğünü düşünmüyorum. Ülke adına tekbir projesi olmayanların ülkemizi teslim etmek istedikleri odaklardan birisi paralel yapı, diğeri de geleneksel vesayet odaklarıdır.
13 yıllık istikrarın önüne geçmek için yapılan bu çalışmaların temel amacı; Türkiye bağımsız bir çalışma yürütemesin, bölgede etkin güç haline gelmesin içindir. Aslında fotoğrafın tamamını görebilenler için bütün meselenin bu olduğu aşikardır. Muhalefetin tamamı maalesef bu şer odaklarına anlamlı mesajlar veriyor o mesajda da; merak etmeyin biz içte de, dışarıda da size teslimiz diyorlar. Açık çek halinde bunun teminatını veriyorlar. Muhalefetin sürekli dillendirdiği seçim bildirgelerinin anlamı; biz size taşeronluk yaparız demenin teminatı niteliğindedir" dedi.
79 yılda yapılamayanları 13 yılda yapınca bunun bazılarını rahatsız ettiğini söyleyen Küçükcan, şöyle devam etti:
"Bunların unuttukları bir şey var. Bu millet yapılanlardan memnun, bunu da her seçimde istikrarın arkasında durarak zaten memnuniyetlerini sandığa yansıtıyorlar. Halktan kopuk ve halka rağmen siyaset üretmek isteyenler yine her seçim olduğu gibi bu seçimde de yıkım ekibi, şantiyesini kurdu. Bu ekibin bir şey yapmaya niyeti yok. Bu ülkenin iç politikasını, ekonomisini, dış politikasını birilerine teslim etmek için gelmiş bir yıkım ekibi bunlar. Onun içinde bol keseden inandırıcılıktan uzak vaatler veriyorlar. Tek istedikleri ne olursa olsun, yeter ki iktidara gelelim ülkeyi patronlarımıza teslim edelimden başka bir şey değil. Gelme şansları zaten yok, ama gelmiş olsalar geçmiş yıllarda olduğu gibi bunların yapacakları tek şey yıkım olur. Ve iktidarı yani Türkiye’yi bazı odaklara teslim ederler.”
adminadmin