Güncel
Giriş Tarihi : 23-09-2015 15:30   Güncelleme : 23-09-2015 15:30

Kurban Bayramı

TRABZON (AA) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Kurban Bayramı

TRABZON (AA) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hacısalihoğlu, mesajında, bayramların insanlarda kardeşlik ve sevgi duygularını artırdığını belirterek, ülkenin her köşesinin birbiri ile kucaklaştığı bir bayram diledi.

Bayramların, milletlerin en güçlü ortak paydaları olduğunu vurgulayan Hacısalihoğlu, "Dini bayramlarımız bu anlamda toplumun maneviyatını yükselten, barış ve kardeşliği pekiştiren duyguların yükseldiği günlerdir" ifadelerini kullandı.

Hacısalihoğlu, Türk milletinin değerleri arasında bayramların büyük yer tuttuğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bayram coşkusu ve sevinci ile milletimizin birbirine olan bağlılığı, kardeşliği ve sevgisi daha da artar. En küçük aileden başlayarak bayramlardan aldığımız bu yüksek enerji ülkemizin dört bir tarafını sararak milletimizi birbirine bağlamaktadır. Kurban Bayramı bu kardeşliğin, paylaşmanın ve sevginin en yüksek yaşandığı günlerdir. Milletimizin bayramını bu duygu ve düşüncelerle kutluyorum."

adminadmin