Güncel
Giriş Tarihi : 22-10-2014 19:30   Güncelleme : 22-10-2014 19:30

"Marka Şehir Bolu ve 2. Uluslararası Köroğlu Festivali"

BOLU (AA) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Marka Şehir Bolu ve 2

BOLU (AA) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Marka Şehir Bolu ve 2. Uluslararası Köroğlu Festivalinde katkıda bulunanlara plaket verdi.

Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bolu Valiliği ve Abant İzzet Baysal Üniversitesinin destekleri ile bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Marka Şehir Bolu ve 2. Uluslararası Köroğlu Festivaline katkıda bulunanlara plaket verilmesi için Karaçayır Mahallesi'nde bir kafeteryada tören düzenlendi.

Törene Vali Yardımcısı Ömer Eru, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, şirket ve kuruluşların temsileri katıldı. 

Törende konuşan Belediye Başkanı Yılmaz, katkıda bulunanlara teşekkür ederek, amaçlarının Köroğlu’nu dünyaya duyurmak olduğunu söyledi.

Festivalin öncülüğünü kendilerinin yaptığını, valilik ve üniversitenin iş birliğinde hazırladıklarını ifade eden Yılmaz, "Köroğlu’nu tüm dünya ülkelerinin öğrenmesi için çalışıyoruz. Köroğlu gibi bir kahramanın dünyada eşi benzeri yok” dedi. 

Konuşmanın ardından protokol tarafından Marka Şehir Bolu ve 2. Uluslararası Köroğlu Festivali’ne katkı sağlayan 34 kuruluş ve şirketin temsilcilerine plaket takdim edildi.

adminadmin