Güncel
Giriş Tarihi : 03-06-2020 14:11   Güncelleme : 03-06-2020 14:11

Meşe Tesisleri Yeniden Canik Belediyesi’nin

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, uzan zamandır özel bir firma tarafından işletilen Meşe Kültür Tesisleri’nin tekrardan belediye tarafından işletilerek halka hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

Meşe Tesisleri Yeniden Canik Belediyesi’nin

2014 yılından bu yana özel bir firma tarafından işletilen Meşe Kültür Tesisleri Belediye bünyesinde hizmet vermeye başlayacak. Tekrardan belediye yönetimine geçen tesis, yapılan tadilat ve yeniliklerin ardından yakın zamanda halkın hizmetinde olacak.

 

İNSANLARIMIZIN FAYDASINA OLACAK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Meşe Tesislerimiz 2014 yılı sonuna doğru belli bir süreliğine kıraya verilerek özel bir işletmeci tarafından işletilmekteydi. 2014 yılı öncesinde zaten belediyemiz tarafından işletilmekte olan tesisimizi, yaptığımız çalışmalar neticesinde tekrardan belediyemiz bünyesine katarak,  işletme kararı aldık. İlçe halkımızın yararına, faydasına olacak çalışmaların içinde oymaya devam edeceğiz.

 

İLİMİZİN EN GÜZEL MANZARSI

Ülkemizde kontrollü normal hayata geçilmesinin ardından, aynı zamanda yaz sezonunun açıldığı bu günlerde, tesisimizdeki tadilat ve yenileme çalışmalarımızın ardından ilimizin, hatta bölgemizin en güzel manzarasına sahip, en güzel yerde konumlanmış, mavi ile yeşilin bütünleştiği tesisimiz inşallah çok yakın zamanda Samsun’umuzun, ve ilimiz dışından gelen misafirlerimizin de hizmetinde olacak.

 

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Kır düğün alanlarıyla, kapalı düğün salonlarıyla, kafeteryasıyla, çocuk oyun alanlarıyla, piknik alanlarıyla, yürüyüş yollarıyla meşe parkla bütünleşen tesis, insanlarımızın uğrak merkezi olmaya devam edecek. Komple bir yaşam alanı olan tesisimiz, Sosyal Belediyecilik anlayışımız gereği daha kaliteli ve daha uygun fiyatlarla insanlarımızın hizmetinde olacak”

Recep YAZGANRecep YAZGAN