Güncel
Giriş Tarihi : 31-01-2019 10:55   Güncelleme : 31-01-2019 10:55

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt: 31 Mart İP’in Son Seçimi

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt: 31 Mart İP’in Son Seçimi

Meral Akşener’in PKK’nın siyasi ayağı HDP ile ittifaka girmesi ve Tunç Soyer’i desteklemesiyle ülkücü olmadığını ispatladığını ifade eden MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 31 Mart seçimlerinin ardından İYİ Parti’nin tarih olacağını söyledi.

FETÖ’nün talimatıyla MHP’yi ele geçirmek isteyen ancak başarılı olamayınca İYİ Parti’yi kuran ve milliyetçilik iddiasında bulunan Meral Akşener, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile ittifak kurdu.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Akşener’in eylem ile söylemleri arasında 180 derecelik farkı Diriliş Postası’na yorumladı. Meral Akşener’in hiçbir zaman ne ülkücü ne de Türk milliyetçisi olduğunu söyleyen Enginyurt, MHP lideri Bahçeli’nin tarih önünde bir kez daha haklı çıktığının altını çizerek şu tespitleri yaptı:

BAHÇELİ HAKLI ÇIKTI

“Zaten kendisi geçmiş dönemde ‘ben ülkücü değilim, doğru yol partiliyim’ diyen bir hanım efendidir. Bir dönem Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmış olması, onun ülkücü olduğu anlamına gelmez. Ama Meral Akşener, ülkücü olmadığını yaptığı basın toplantısıyla tescil etmiştir. Gazeteci soruyor: ‘Nurettin Soyer’in oğlu Tunç Soyer’in desteklenmesini ve HDP’in desteklemesini nasıl buluyorsunuz?’ Ne dediğini bilmez bir halde, şaşkın bir halde babadan oğlu suç geçmez gibi bir ifadeyle HDP’nin de desteklediği CHP’nin adayını destekleyeceklerini ilan eden birisi, Rahmet Başbuğumuza ve ilk idam edilen ülkücü şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu’na ihanet etmiştir. Nurettin Soyer, Mustafa Pehlivanoğlu’nu idam eden bir katildir. Oğlu Tunç Soyer de “Babamla gurur duyuyorum” diyen bir komünist militandır. Dolasıyla HDP’nin desteklediği böyle bir zihniyeti desteklemek, kişiyi asla Türk milliyetçisi yapmadığı gibi ülkücü hareketle de uzaktan yakından ilişkilendirmez. O sebeple İYİ Parti’de Türk milliyetçiliği hassasiyeti olan arkadaşlarımız birer, ikişer istifa etmeye başlamışlardır. Türkiye’nin pek çok yerinde ülkücüler bu İYİ Parti’nin ve Meral Akşener’in ülkücü olmadığını görmüşlerdir. Devlet Bahçeli bir kez daha tarih önünde haklı çıkmıştır.”

“HEDEFLERİ TÜRKİYE’Yİ PARÇALAMAK”

Enginyurt, CHP, HDP, İP’in hangi amaç doğrultusunda bir araya geldiğini de deşifre etti. İYİ Parti’nin bir proje partisi olduğuna vurgu yapan MHP’li Enginyurt, “HDP, CHP ve Meral Akşener’in egosu birlikte hareket ediyor. Niyetleri bekayı sıkıntıya sokmak, niyetleri Amerika, Avrupa ve İsrail’in, okyanus ötesi çetelerinin 15 Temmuz’da yaptığı darbenin başarılı olması için mücadele etmektir. Bunların gizli niyetleri Türkiye’yi bölmek, parçalamak isteyenlere hizmet etmektir” dedi.

“HEPSİNE KAPIMIZ AÇIK”

Enginyurt, İP’ten istifa eden başta Cezmi Polat, Tamer Akkal olmak üzere birçok ismin yeniden MHP’ye dönüp dönemeyeceği konusunda net konuştu. Enginyurt, “HDP’nin desteklediği İyi Parti’den Türk Milliyetçileri bu partide olamaz diyerek, samimi duygularla istifa eden ve protesto eden herkesin MHP’ye katılma hakkı vardır” diyerek pişman muhaliflere zeytin dalı uzattı.

Zillet İttifakı kaybedecek

Enginyurt, CHP-HDP-İP’ten oluşan Zillet İttifakı’na karşı halkın vereceği tepki konusunda önemli bir çıkış yaptı. Vatandaşın bu kirli ittifaka sandıkta ders vereceğinin tespitin yapan MHP milletvekili, “Bu birliktelik sandığa Genel başkanımızın ifade ettiği gibi zillet ittifakının sonu olarak yansıyacaktır. Seçimden sonra İYİ Parti diye bir parti kalmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Sabri İşbilen – Diriliş Postası

adminadmin