Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-06-2017 09:17   Güncelleme : 08-06-2017 09:17

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin; Terör türk milletine boyun eğdiremeyecek!

Terörizmi maşa olarak kullanan ve Türkiye üzerinde hesaplar yapan kötü niyet ve karanlık hedef sahibi ülkeleri Türk Milletinin gördüğünü ifade eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Arkalarında kim olursa olsun, kimden destek alırlarsa alsınlar terör, Türk Milletine boyun eğdiremeyecektir" dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin; Terör türk milletine boyun eğdiremeyecek!

Dünya gündemini ve hatta ülkemizi son zamanlarda meşgul eden tek konunun terör ve terörizm olduğuna dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Dünyanın dört bir tarafında farklı farklı yerlerde hemen hemen her gün yeni bir terör olayı ile uyanıyoruz. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de maalesef terör olayları devam etmekte ve ard arda şehit haberleri almaktayız. Buna rağmen Dünya'nın her yerinden gelen terör olayları gündemimize girerken ülkemizde yaşanan terör olayları ise gündeme girmemektedir. Sadece Samsun'da son iki hafta içerisinde 4 şehidimiz gelmiştir. Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi terörizm laneti dürüst bir şekilde ele alınmaz, sağlam ve samimi bir mukavemet gösterilmezse önümüzdeki dönem de daha fazla kan akacak, daha çok bedel ödenecektir" diye konuştu. 

Terörle mücadele konusunda hükümetin yaptığı çalışmaların kararlılıkla artarak devam etmesi gerektiğini ve mücadelenin son safhasına geçilerek tüm terör örgütleri yok edilip son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadele edilmesi gerektiğinin altını çizen Tekin, sözlerine şöyle devam etti; "Söz konusu terör ve terörle mücadele olduğunda ve mücadelede samimiyet ortaya konulduğunda Milliyetçi Hareket olarak desteğimizin sonuna kadar olacağını daha önce defalarca hem genel başkanımız hem de bizler ifade etmiştik. Bu ifademizi yeniliyor, terörle mücadelede samimi ve kararlı olunduğu sürece Türk Milliyetçileri ve ülkücüler her zaman ülkesinin ve milletinin canla başla yanında olacaktır. Terörle mücadele sadece dağdaki terörist ile değil hala uzantısı bulunan Fetö'nün siyasi ayağı ile de yapılmalıdır. PKK, FETÖ, İŞİD, PYD gibi tüm örgütlerin ortak adı terördür. O yüzden mücadele edilirken kimin damadı, kimin oğlu, kimin ortağı diye değil terörist ve vatan haini olarak görülmeli mücadele eşit şartlarda yapılmalıdır. Teröriste terörist denilmedikçe terörle mücadelede başarı sağlanamayacaktır. Bu vesile ile terörü lanetliyor, terör saldırılarında şehit olan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yüce Türk Milletine başsağlığı diliyorum"

adminadmin