Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-09-2019 16:14   Güncelleme : 13-09-2019 16:14

MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Belli Oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi Tekkeköy İlçe Başkanlığına Köksal Kısa atandı. MHP’de geçtiğimiz günlerde Ladik ve Tekkeköy ilçe başkanları görevden alınmış, Ladik’e Selami Aktaş atanmıştı.

MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Belli Oldu!

Milliyetçi Hareket Partisinde geçtiğimiz günlerde Ladik ve Tekkeköy İlçe Başkanları ve İlçe Yönetimleri görevden alınmış, Ladik İlçe Başkanlığına Selami Aktaş ve yeni İlçe Yönetim Kurulu atanmıştı. Bugün de görevden alınan MHP Tekkeköy İlçe Başkanlığına Köksal Kısa başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun ataması yapıldı.

Atamaya ilişkin olarak açıklama yapan İl Başkanı Abdullah Karapıçak yaptığı açıklamada; “Bizim için en önemli ili kriter uyum ve disiplin. Milliyetçi Hareket Partisinin ‘2023 Lider Ülke Türkiye’ vizyonuna birlik ve beraberlik içinde ulaşmak adına Milliyetçi Hareketin Teşkilat değerlerine ilave olarak Samsun özelinde uyum ve disipline ihtiyacı vardır. Bunu sağlamak için bu nöbet değişimleri Genel Merkezimizin uhdesinde gerçekleştiriliyor.” dedi. 

Atama münasebetiyle Tekkeköy İlçesine; Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkan Vekili ve Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Önder Subaş, Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Mert Bahar ve Yönetimi, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Harun Karapıçak, İl Başkan Yardımcıları, İl Kadın Kolları Üyeleri, Tekkeköy İlçe Başkanlığı Yönetimi gitti. İlçe Başkanlığında yapılan toplantıya partililerde katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkan Vekili ve Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Önder Subaş İlçe Başkanı olarak atanan Köksal Kısa’ya ve yeni ilçe yönetimine yeni görevlerini tebliğ etti. 

Tekkeköy İlçe Başkanlığına yeni atanan Köksal Kısa’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri olarak; Mümin Kılınç, Güven Apaydın, Nizamettin Odabaş, Ertuğul Eren, Engin Çetin, Sezgin Boz, Mehmet Bayrakçı, Hasan Eren, Murat Yeksoy, Semih Kısa, Sabri Abacı, Süleyman Kılınç, Osman Güneş, Hüseyin Köksal, Rasim Doğan, Hüseyin Ateş, Mustafa Cengiz, Mehmet Aslan, Emsal Doğan, Ahmet Öztürk, Veysel Çetin, Semih Ekşioğlu, Havva Soylu, Halil Karakaş, Hakan Kakal, Hakan Gül, Ali Uçak, Mithat Dolu, Hakan Şipşak, Şenol Pekdemir, Osman Dilaver, Rıza Muti, Kaya Kıllı atandı.

 

adminadmin