Güncel
Giriş Tarihi : 01-02-2020 09:53   Güncelleme : 01-02-2020 09:53

Mhp’den Terme Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı bölge gezileri kapsamında Terme’yi ziyaret etti. Terme ziyaretinde MHP İlçe Başkanlığının yanı sıra dernek, oda, kamu kurumlar ı ve firma ziyaretleri yaptı.

Mhp’den Terme Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Terme’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Önce MHP Terme İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Karapıçak daha sonra bir dizi ziyaret yaptı.

 

MHP Terme İlçe Başkanlığının programı kapsamında yapılan ziyaretlerde önce Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri dernek binasında ziyaret edildi. Heyet burada Murat Dinç’i makamında tebrik edip hayırlı olsun dileklerini iletti.

Devamındaki ziyaretlerde ise Eksen Entegre Ahşap Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Çevik ve Koray Çevik, Tellioğlu Metal Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin TELLİOĞLU, Yaşar Makine Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Polatcan, İbrahim POLATCAN, Ömer POLATCAN ve Yaşar Makine Sanayi Satış Müdürü, Muhammet ALTINKAYNAK işyerlerinde ziyaret edildi. Ziyaretlerde Terme, Samsun, bölge ve Ülke ekonomisinin durumu ile güncel siyasi değişmeler değerlendirildi.

 

Sanayici ve iş adamlarının işyeri ziyaretlerinden sonra ise heyet, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi’yi makamında ziyaret etti. İş dünyası, ekonomi ve Terme’ye yönelik olarak projeler konusunda görüşmeler yaptı. Karapıçak Terme TSO ziyaretinde “Terme benim İlçem. Bu manada Terme’yi ve sorunlarını yakından takip ediyoruz. Biz siyasilere düşen görev İş dünyası ve ekonomiye yönelik olarak TSO’nun faaliyet konularında ilgili makamlara soru, sorun ve önerileri ileterek takipçisi olmak. Bunu da düzenli olarak gerek Terme gerek bölge gerek ise Samsun için düzenli olarak yapıyoruz. Gelişmiş ve ekonomisi büyümüş, istihdam sayısını arttırmış bir Terme demek aynı zamanda gelişmiş bir Samsun demektir. Bunun bilincindeyiz. Samsun’un ekonomik ve kalkınma hedeflerinin gerçekleşmesinde Terme önemli bir yer tutuyor. Bunun bilincindeyiz” dedi.

 

Heyet akabinde Terme İlçe Müftüsü Recep Apaydın’ı ziyaret ederek vefat eden Müftülük personeli için taziyelerini bildirdi.

Terme ziyaretleri sonrasında bir açıklama yapan Karapıçak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Açıklamasında; “Yunan aşırı sağcı vekil Lagos'un Avrupa Parlamentosu'nda Türk bayrağı yırtması alçaklıktır ve asla kabul edilemez. Bu konuda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bir açıklama yaptı; ‘Türk bayrağına musallat olmuş, kalleş ve kirli elleriyle şerefli Türk bayrağını yırtmıştır. Bu namertlik skandal ötesidir, vahim bir provokasyondur. Bu rezilin cüreti necaset cüssesinden taşmıştır. Husumet ve hıyanet nöbetine giren Yunan milletvekili ders almak istiyorsa ya karanlık geçmişine ya da işgalci dedelerinin acıklı akıbetine bakmalıdır. Herkes kendine yakışanı yapar. Yunan bayrak yırtar, Türk milleti bayrağını yükseltir. Biz ki bayrağın altında doğduk, yine altında yaşayacağız. Yunan mezaliminin, Yunan zilletinin bayrağımıza hakaret ve huşuneti bez parçasından farksız kurumuş vicdanlarının ifa ve ilanıdır’. Türk Bayrağını yırtma vakası namertlik skandal ötesidir, vahim bir provokasyondur.  Kirli elleriyle bayrağımıza saldıran çaresiz, şımarık çocuklara her yerde Türk Bayrağının asilliğini ve gücünü göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN