Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-02-2019 09:35   Güncelleme : 25-02-2019 09:35

​Millet bahçesi Samsun’u Canik’e çekecek!

​Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Köylerimizin hizmetleri 2 yıl içinde bitecek” dedi.

​Millet bahçesi Samsun’u Canik’e çekecek!

Seçim çalışmaları kapsamında köyleri ziyaret eden Sandıkçı, vatandaşlara Canik’in 2 yıl içinde hızlı bir değişim yaşayacağını belirtti. Sandıkçı, “Artık köylerimiz yol, su, alt yapı sorunu kalmayacak. İhtiyaçları değiştirerek, gençlerimiz için yapacağımız yatırımları, sağlık alanında yapacağımız hizmetleri konuşmaya başlayacağız. İnşallah, bu seçimle Samsun şahlanmaya başlayacak” diye konuştu.

Millet Bahçesi Samsunluları Canik’e çekecek

Eski Samsunspor Stadyumunun yerine yapılacak olan Millet Bahçesi’nin Canik’in önünü açacağıni belirten Sandıkçı, “Millet bahçesi projesi bittiğinde, Gülsan Sanayi’nin de yeni yerine taşınmasıyla Canik’in önü açılacak. Ayrıca Şenir Hastanesi ile birlikte ilçemizin daha da uğrak yer olması sağlanacak. Kısa sürede yaşayacağımız değişimle Canik daha da parlayacak” ifadesini kullandı.

Gökçepınar’da vatandaşlarla Samsunspor’un maçını izledi

Gökçepınar Mahallesi’ne uğrayan İbrahim Sandıkçı, Yılport Samsunspor’un maçını vatandaşlarla birlikte izledi. Galibiyetle ilgili konuşan Sandıkçı, “Samsunspor’umuz çok önemli 3 puan alarak, şampiyonluk yolunda bir adımı daha geride bıraktı. İnşallah, sezon sonunda şampiyon olacağız. Bu süreçte bütün vatandaşlarımızı Samsunspor’un yanında olmaya davet ediyorum. Birlikte güzel bir şampiyonluk yaşayacağız” diye konuştu.

adminadmin