Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-12-2018 08:37   Güncelleme : 03-12-2018 08:37

Milletvekili Köktaş: 31 Mart 2019 Seçiminden Başarıyla Çıkacağız!

Milletvekili Köktaş: 31 Mart 2019 Seçiminden Başarıyla Çıkacağız!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "2 gündür İlçelerde yaptığımız çalışmalarımızda gözlemlediğimiz, halkımızın AK Parti teveccühünün yüksek oranda devam ettiği "Yaparsa AK Parti yapar" anlayışının sürdüğünü görmekteyiz. Bu, 31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Samsun başta olmak üzere, Türkiye de yine başarıyla çıkacağımızın göstergesidir. " dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir'in ilçelerde gerçekleştirdiği programlara katılarak teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla biraraya geldi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın da katıldığı, Havza, Ladik ve Asarcık ilçelerinde büyük bir coşku ile karşılanan Milletvekili Köktaş, yeni dönemde hizmet belediyeciliğinin yanına gönül belediyeciliğini de ilave ederek daha başarılı hizmetlere imza atacaklarını belirti.

Milletvekili Köktaş, yapılan ziyaretlerde şunları söyledi; "Yerel seçimler öncesi belirlenen ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, kurucu il başkanımız, 14 yıllık milletvekilliği yapmış, bunun 5 yılını Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu başkanı, 2 yılını da Bayındırlık ve İskan Bakanı olarak tamamlamış olan Mustafa Demir'in 2 gündür gerçekleştirdiği Samsun programlarını tamamladık. Teşkilatlarımızla buluştuk, halkımızla hasbihal ettik.

Yapılan çalışmalarda gözlemlediğimiz halkımızın AK Parti teveccühünün yüksek oranda devam ettiği "Yaparsa AK Parti yapar" anlayışının sürdüğünü görmekteyiz. Bu bizim için önemli bir güç olmuştur, 31 mart 2019'da gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Samsun başta olmak üzere, Türkiye de yine başarıyla çıkacağımızın göstergesidir.

AK Parti iktidarları döneminde merkezi hükümet olarak şehrimize bir çok yatırımı, hizmeti ve teşviki birlikte kazandırdık. Yerel yönetimlerde de ilimizde, ilçemiz de başarılı çalışmalara imza attık. Bir kısım eksikliklerimiz vardır, bunları da yeni dönemde bir şekilde ortadan kaldırarak hizmet belediyeciliğinin yanına gönül belediyeciliğini de ilave ederek daha başarılı hizmetleri yapacağımıza inanıyoruz.

Bunu yaparken de şehrimizin bütün dinamikleriyle, kanat önderleriyle, seçilmiş belediye meclis üyeleriyle, belediye başkanlarıyla, milletvekilleriyle birlikte koordinasyonu maksimum seviyede tutarak, istişare kültürüne önem vererek önceliklerimizi belirleyerek yolumuza devam edeceğiz.

Teşkilatlarımız her seçimde olduğu gibi 31 Mart 2019 seçimine de hazır bir vaziyettedir. Saha çalışmaları tam pres uygulayarak devam etmektedir. Samsun ilimizde yapılanları görmezlikten gelerek, AK Parti'nin oy oranının düşmesine gayret gösterenler, 31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha yanılacaklardır. Çünkü halkımız yapılanları çok iyi bilmektedir.

AK Parti'nin bu seçimlerden de güçlenerek çıkarak dünya liderleri arasında önemli bir yere sahip olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın elini daha da güçlendirecektir. Bu güç mazlumların gür sesi, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edecektir.  Bu anlamda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin alt yapısını tamamen oluşturulduğu bir seçimi inşallah geride bırakacağız. Samsunumuzda istihdama, üretime ve ihracata yönelik, eksik bıraktığımız ne varsa bunları giderek yolumuza devam edeceğiz.

Bu düşünceler içinde; Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mustafa Demir'in, AK Parti iktidarları döneminde şehrimize hizmet eden Yusuf Ziya Yılmaz ve Zihni Şahin'in çıtayı bıraktığı yerden alarak daha yükseğe taşıyacağına, daha hızlı hizmetler yapacağına da inancımız tamdır. " diyerek sözlerine son verdi.

adminadmin