Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-02-2019 12:51   Güncelleme : 28-02-2019 12:51

Milletvekili Köktaş: Cumhur ittifakı bir tane daha fazla Oy Almak İçin Kurulmadı

Milletvekili Köktaş: Cumhur ittifakı bir tane daha fazla Oy Almak İçin Kurulmadı

Partisinin Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışlarına katılan, Çarşamba, Salıpazarı ve İlkadım İlçelerinde seçim çalışmaları yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Cumhur ittifakı gerçekten bu ülkenin beka meselesidir. Bu ittifak bir tane daha fazla oy almak, daha fazla belediye meclis üyesi yada belediye başkanlığı kazanmak için kurulmuş bir ittifak değildir." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri çalışmalarını merkez ve ilçelerde sürdürüyor. Partisinin Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışlarına katılan, Çarşamba, Salıpazarı ve İlkadım İlçelerinde seçim çalışmaları yapan Milletvekili Köktaş, tekstil firması çalışanları ile biraraya geldi, hemşehrileri ile sohbet etti, teşkilat üyelerine 31 Mart seçiminin öneminden söz etti.

Samsun merkez ve ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Milletvekili Köktaş, "Bizler gece gündüz arazideyiz. Çünkü bu seçilen belediye başkanı kardeşlerimize seçildikten sonra bizden daha çok işleri var. Yapılacak olan yatırımlarda uygulanacak projeler de dimdik arkalarında duracağız.

Cumhur ittifakı nereden çıktı diyebilirsiniz, biliyorsunuz Ülkemiz de birçok darbeler, ihtilaller, terör olayları yaşandı. En son FETÖ darbe girişimiyle 15 Temmuz’da hain bir darbe girişimini ülkemiz karanlık bir gece yaşadı. Bunun arka planını çok iyi görüp okuyan bu Ülkenin, milletin bekasına kast edenlere karşı Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel başkanı sayın Devlet Bahçeli ve AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararını verdiği bir ittifak kuruldu, bu da Cumhur ittifakıdır.

Bu anlamda Cumhur ittifakı gerçekten bu ülkenin beka meselesidir. Cumhur ittifakı bu milletin gelecek meselesi ümmetin var olma meselesidir.

Bu ittifak bir tane daha fazla oy almak için, bir tane daha fazla belediye meclis üyesi ya da belediye başkanlığı kazanmak için kurulmuş bir ittifak değildir. Bunu herkesin böyle bilmesi ve ittifakın ruhuna göre hareket etmesi olmazsa olmazımızdır. 

Kim bu davaya, bu ittifaka zarar verecekse bedelini ödemiştir, ödemeye de devam eder. Niye bu kadar önemsiyorsunuz bunu sorulduğunda, önemsiyoruz çünkü PKK'ya vurunca ses CHP'den geliyor, niye vuruyorsun diye tepki oradan geliyor. CHP'ye vurunca HDP diyor ki ben gücümü Kandil'den dağdan alıyorum diyor. İkisine birden vurduğun zaman ses Pensilvanya'dan duyuluyor. Pensilvanya'nın itirazı ortaya çıkıyor. Biz bunlara vurdukça kim mutlu oluyor, bu Ülkenin gerçek sahipleri, bedel ödemiş arkadaşlar buna mutlu oluyor. 

Başka kim mutlu oluyor, dünyanın neresinde olursa olsun ezilmiş, dışlanmış, açlığa, yoksulluğa mahkum olan ümmet buna mutlu oluyor. 

Bir rahatsız olanlara bakacağız, birde mutlu olanlara sevinenlere bakacağız, buna göre biz 31 Martta kararımızı vereceğiz. 

Bizler bir dişlinin çarkları gibiyiz. Belediye meclis üyelerimizle, belediye başkanlarımızla, ilçe belediye başkanlarımızla Büyükşehir Belediye Başkanımızla, bir dişlinin çarkları gibiyiz. Aynı uyum içerisinde çalışmak durumundayız. Parti teşkilatları olarak, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti aynı anlayışın içerisindedir.

Sizlerden 31 Martta bir destek daha, güçlü bir yetki istiyoruz. Kim için istiyoruz, zikzak yapmayan, yalpalamayan, doğrunun yanında dimdik duran kardeşlerimiz için istiyoruz.

Hangi şartlarda olursa olsun, zikzak yapanlarla, yalpa yapanlarla işimiz olmaz. Biz yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımızla değişmeyiz ve kısaca şunu bilelim hayatında eğer bir sefer adam satıyorsa, bir sefer adam değiştiriyorsa, bin sefer satar, bin sefer değiştirir. Bizim hayatımızda hiç bir zaman zik zak ve yalpalama olmayacak." diyerek sözlerine son verdi.

adminadmin