Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-03-2019 12:13   Güncelleme : 05-03-2019 12:13

Milletvekili Köktaş gençlere seslendi; 31 Mart Çok Önemli!

İlkadımlı gençlerle buluşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart Yerel Seçimlerinin çok önemli olduğunu sadece bir belediye başkanı ya da belediye meclis üyesi seçiminin olmadığını, ülkenin güven ve istikrar meselesi olduğunu söyledi.

Milletvekili Köktaş gençlere seslendi; 31 Mart Çok Önemli!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, düzenlenen programda gençlerle biraraya geldi. Gençlerle, gençlere mesaj gönderen Milletvekili Köktaş, 31 Mart seçimlerinin büyük önem arz ettiğini bunun iyi anlaşılması gerektiğini söyledi. 

Toplantıda tecrübe paylaşımında da bulunan Milletvekili Köktaş, "Türkiye'nin gelecek hedeflerine ulaşmasında yapı taşı gençlerdir" dedi.

AK Parti'nin gençlerle birlikte gençler için siyaset yaptığını dile getiren Milletvekili Köktaş, siyasetin, dili, dini, ırkı ne olursa olsun, insanların ortak ihtiyaçlarını karşılama sanatı olduğunu, bunu da icra edenlerin siyasetçi olduğunu belirtti. 

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti. "Öğrenmenin sınırı yoktur. Boş işlerle sakın uğraşmayın, kendinize mutlaka bir iş seçin. Ne işi olursa olsun işinizi severek yapın. Onun için çok çalışmalı, kolektif akıl ile hareket edilmelidir. Başarı tesadüf değildir. Ciddi ve kararlı olursanız her zaman başarıyı yakalarsınız. Etrafınızdaki siyasi ve sosyal olaylara vakıf olun. Kendinizi geliştirin. İşinizi hiç bir zaman şansa bırakmayın çünkü keşke derseniz bazen bu keşkeler geri gelmez gelse de zaman alır. Siyasette de keşke demek 5 yılınıza malolabilir. Bu anlamda siz gençlere büyük görev düşüyor. Çevrenizdeki arkadaşlarınıza bunları anlatacaksınız. Eski ve Yeni Türkiye arasındaki farkı göstereceksiniz. Biz bugüne kadar sadece hizmet, eser siyaseti yaptık. Eskiden ne vardı, yokluklar, yasaklar, kuyruklar. Büyüklerinize sorun hastane kuyruklarında can verenleri, esir kalanları. Bugün ileri teknoloji hastanelerimiz var, her türlü donamına sahip. Bunları anlatarak bitiremeyiz siz mutlaka genç arkadaşlarınıza anlatın, anlatın ki 31 Mart’ta sakın bir hataya düşerler, Türkiye'nin önünü kesmek, yeniden eski haline getirmek, patinaj yapması sağlamak isteyenleri sevindirirler. Biz milletimizin her zaman kazanımlarına sahip çıktık, istikrar ve güven içinde çıkmaya da devam edeceğiz. Siz gençlerimiz ile birlikte 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz." diyerek sözlerine son verdi.

 

adminadmin