Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-09-2018 09:01   Güncelleme : 24-09-2018 09:01

Milletvekili Köktaş: Önemli Olan Gök Kubbede Hoş Bir Seda Bırakmak

 Milletvekili Köktaş: Önemli Olan Gök Kubbede Hoş Bir Seda Bırakmak

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu'na bağlı Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programda konuştu. Milletvekili Köktaş, "Dün darbelerle, bugün ekonomiyle bizleri bölmeye, yıkmaya çalışanlara karşı, Allah’ın izni, bu milletimizin desteği, fedakarlığı, yöneticilerimizin basiretiyle yine galip geleceğiz. Bu güçlüklerden de daha da güçlü çıkacağız." dedi.

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu'na bağlı Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından İlkadım İlçesi Hançerli Mahallesi'nde sabah kahvaltısı düzenlendi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım AK Parti İlçe Başkanı Hakan Ay, Gümüşhane Dernekleri Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve yoğun bir katılımın olduğu programa katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Gümüşhanelilerin her zaman vatanına, milletine sahip çıktığını dile getirerek birlik ve beraberliğin bir nevi çimentosu olduğunu söyledi.

ÖNEMLİ OLAN GÖK KUBBEDE HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Allah'ın bereketi üzerinize olsun. Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren Gümüşhane Dernek Başkanımıza, yönetim kurulu üyesine ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bizlere bu kahvaltı masasını hazırlayanlara ayrıca teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Allah bereketini arttırsın inşallah.

Benden önce herkes Gümüşhanelilere, Gümüşhane'ye dair herşey söylediler.

Karadeniz'in hiçbir yerinden vatanına, milletine ihanet eden bir insan çıkmaz, hele hele Gümüşhane'den hiç çıkmaz. Hepsi vatanına, milletine, toprağına, geleneğine, göreneğine, örfüne, adetine ve bayrağına bağlı olan Türkiye'nin çimentosudur. Gümüşhane'nin bütün evlatlarına saygıyla selamlıyorum.

Dostluklarımız siyasiliği çok eski dönemlere dayanan birçok kardeşimizde buradan, eskiden burada ticaret yaptığımız dostluklarımız olan biriyiz. Önemli olan dostluklarımızın çıkar ilişkileri çerçevesinde değil, menfaat çerçevesinde değil, işi düştüğü zaman değil, her an her şartlarda devam edebilmesi ve bu ilişkileri sürdürebilmesi işte gerçek dostluklar bunlardır. Gerisi makam, mevki, varlık, yokluk hepsi gelip geçicidir. Önemli olan gök kubbede bir hoş seda bırakabilmektir. İnşallah Gümüşhaneli büyüklerimin, abilerim, kardeşlerim, dostlarımızın yanında böyle bir hoş seda bırakmaya devam ediyoruz. Bırakabildiysek ne mutlu bize.  Bırakamadıysak da bırakmak için çalışmalara durmak yok çalışmaya devam diyoruz. Yolumuza devam edeceğiz inşallah. " dedi.

DAHA DA GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ

Bugün Türkiye'nin altından kalkamayacağı hiçbir problem olmadığını dile getiren Milletvekili Köktaş, "Yeter ki ülkemizin Milletimizin geleceğine halel gelmesin. Bayrağımız inmesin. Ezanımız dinmesin. Bunları güçlü ayakta tuttuğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir sorun yok. Allah muhafaza bizler, aziz milletimiz 15 Temmuz’da sokağa inmeseydik, tankın önüne yatmasaydık, helikopterden gelen bombaların, mermilerin önüne kendini geçmeseydi bugün Türkiye’ye gelen bir Türkiye’nin olmadığını ben açıkça sizlere söyleyeyim. Bütün bu hesaplar Türkiye'nin bölünmesi, parçalanması ve bizi o gün silahla bölemeyen terör ile bölemeyen pkksıyla, ypgsiyle, deaşıyla bölemeyenler bugün bizi ekonomik olarak bölmeye çalışıyorlar.

Ekonomik olarak 3 Kasım 2002 öncesi Türkiye'ye döndürmeye hasta adam Türkiye demeye bizden adam olmaz kompleksine bizi döndürmeye çalışanları bugün mücadelesine döndüğünü göreceksiniz. Bundan da Allah’ın izniyle bu milletimizin desteğiyle, fedakarlığıyla, yöneticilerimizden basiretiyle yine bu işlerden galip geleceğiz. Bu güçlüklerden de daha da güçlü çıkacağız. " diyerek sözlerine son verdi.

Milletvekili Köktaş daha sonra çevredeki esnaflara selam vererek sohbet etti.

adminadmin