1 Eylül Dünya Barış günü

BOLU (AA) - CHP Bolu İl Başkanlığı, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi

Güncel - 31-08-2015 19:00

1 Eylül Dünya Barış günü

BOLU (AA) - CHP Bolu İl Başkanlığı, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

İzzet Baysal Caddesinde bulunan Bankalar Meydanı'nda bir araya gelen partililer, üzerinde "Türkiye-Suriye Kardeş" yazan broşürler dağıttı.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, burada yaptığı konuşmada, CHP olarak şehit cenazelerinin gelmesini istemediklerini ifade etti.

"Biz CHP olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün yıllar öne ifade ettiği gibi 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' ilkesine inanan insanlarız. Biz komşularımızla da savaş halinde yaşamak istemiyoruz” diyen Özcan, "Komşularımızla savaş ve Türk bayrağıyla sarılı şehit cenazelerini istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Özcan, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Türk toplumu olarak her zaman barıştan yana olduklarını bir daha ifade edeceklerini kaydederek, "Bundan sonra da barışın ülkemizde ve bölgemizde egemen olmasını istiyoruz. Bizim söylediğimiz bu" ifadesini kullandı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

10-06-2026 - Güncel

Trakya Üniversitesi Hakkında Ağır İddialar Yargıya Taşındı

Trakya Üniversitesi Hakkında Ağır İddialar Yargıya Taşındı

10-06-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik