AA kameramanına yönelik saldırı

ORDU (AA) - Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen, Anadolu Ajansı (AA) Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde görevli kameramana yönelik saldırıyı kınadı

Güncel - 14-09-2015 20:30

AA kameramanına yönelik saldırı

ORDU (AA) - Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen, Anadolu Ajansı (AA) Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde görevli kameramana yönelik saldırıyı kınadı.

Erişen, yaptığı yazılı açıklamada, AA Diyarbakır Müdürlüğü önünde toplanan bir grubun, burada görev yapan bir kameramana sözlü saldırıda bulunduğunu anımsatarak, "Türkiye'de basın özgürlüğüne her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğu günümüzde ne yazık ki basın kuruluşlarına veya mensuplarına yönelik saldırılar hız kesmeden devam etmektedir" ifadesini kullandı.

Erişen, Sözcü gazetesinin, Anadolu Ajansını hedef gösteren manşetini eleştirerek, şunları kaydetti:

"Hürriyet gazetesine düzenlenen saldırının aynısı ne yazık ki Sözcü gazetesi tarafından yapılmaktadır. Hem bunu şiddetle kınıyorum, hem de saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum. Basın özgürlüğünün her şeyden önce basının tüm kesimine, halkla birlikte lazım olduğunu da hatırlatıyor, saldırıya uğrayan meslektaşlarımıza 'geçmiş olsun' diliyorum."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sabiha Gökçen Araç Kiralama ile Yolları Keşfetmenin Özgürlüğü

Sabiha Gökçen Araç Kiralama ile Yolları Keşfetmenin Özgürlüğü

21-07-2026 - Güncel

Şehit Yakınları Ve Gaziler İçin Kapsamlı Çalışma Yürütülüyor

Şehit Yakınları Ve Gaziler İçin Kapsamlı Çalışma Yürütülüyor

21-07-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat