AK Parti Samsun Milletvekili adayı Kurt'un Kavak ziyareti

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, Kavak ilçesini ziyaret etti, seçmenlerden destek istedi

Güncel - 19-04-2015 11:30

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Kurt'un Kavak ziyareti

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, Kavak ilçesini ziyaret etti, seçmenlerden destek istedi.

Kurt, ilçeye gelişinde Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

"Siyasete atılmamdaki amacım ilçeme, Samsun'umuza, Türkiye'mize hizmet etmek içindir" diyen Kurt, AK Parti Samsun Milletvekili sıralamasında 5. sırada bulunduğunu hatırlattı.

Kurt, sözlerine şöyle devam etti:

"Ben, siz Kavaklı hemşehrilerimden benim için değil, AK Parti'nin 9 milletvekili adayı için çalışmanızı, oy kullanmanızı istiyorum. Sadece Kavak'ta          değil, Samsun'da, Samsun'un ilçelerinde ve ülkemizin her tarafında bulunan dostlarınızla irtibata geçip 7 Haziran'da AK Parti'ye oy kullanmaları için girişimde bulunmanızı, çalışmanızı istiyorum. Herhangi bir nedenle AK Parti'ye kızmış olanlar, kararsızlar vardır. Bu vatandaşlarımızı ikna etmeye gayret ediniz. Başta yeni anayasanın da hazırlanması bakımından  7 Haziran'daki 25. dönem milletvekili seçimlerinin önemli olduğunu düşünerek sandıktan güçlü çıkalım. Bunu siz değerli hemşehrilerimden saygıyla bekliyorum."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Vycall Makam Çağrı Butonu Sistemleri ile Kurumsal İletişimde Yeni Dönem

Vycall Makam Çağrı Butonu Sistemleri ile Kurumsal İletişimde Yeni Dönem

17-05-2026 - Güncel

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

16-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik