Akçakoca'ya turist ilgisi

DÜZCE (AA) – Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ilçenin Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla ziyaretçi akınına uğradığını, yoğunluğun bayram sonrasında da devam ettiğini belirterek, "Otel ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına sahip" dedi

Güncel - 21-07-2015 14:30

Akçakoca'ya turist ilgisi

DÜZCE (AA) – Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ilçenin Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla ziyaretçi akınına uğradığını, yoğunluğun bayram sonrasında da devam ettiğini belirterek, "Otel ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına sahip" dedi. 

Yemenici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akçakoca'nın bölgenin en önemli turizm bölgelerinden biri olduğunu anımsattı.

İlçenin 35 kilometrelik sahiliyle özellikle İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde yaşayanların ilgisi çektiğini ifade eden Yemenici, "Bayram tatili dolayısıyla ilçe nüfusu 4 kat artarak 130 binlere yaklaştı. Ziyaretçilerin yoğun ilgisi nedeniyle fırıncılarımız bile ekmek temininde zorlandı, çevre ilçelerden siparişler verildi" diye konuştu. 

İlçedeki yoğunluğun devam ettiğini bildiren Yemenici, "Bayram sonrasında da otel ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına sahip" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

16-05-2026 - Güncel

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

15-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik