Akıllı Şehircilik İçin Alınan Cihazlar Oyuncak Oldu

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Akıllı Şehir için çok gerekli diyerek alınan 3 D yazıcıyı yazıcı olmaktan utandırdılar.

Samsun Haber - 17-06-2023 12:18

Akıllı Şehircilik İçin Alınan Cihazlar Oyuncak Oldu

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, akıllı şehir ekipmanları yapacağız diyerek aldıkları 3D yazıcıyı oyuncak gibi kullandılar.

 

3 D Yazıcıya şimdiye kadar Akıllı Şehircilik kapsamında hiç iş düşmediği gibi yazıcıyla oyuncak figürleri yapıp vakit geçirdiler.

3 D yazıcıyla dışarıya iş yaparak para kazanmak isteyenler de bu işi beceremeyince cihaz depoda bekletilmeye alındı.

Şimdi çürümeyi bekleyen 3 D yazıcı kim tarafından hangi firmadan alındığı ayrı bir merak konusu oldu.

Diğer yandan yine “Akıllı Şehircilik için çok lazım, Akıllı Şehircilik bunsuz olmaz” denilerek alınan Akıllı VR gözlüklerin başına da aynı akıbet geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın Akıllı VR gözlüklerinin yazılımını yapacağız, çeşitli uygulamalar geliştireceğiz denilerek alındığı fakat gözlüklerin aylardır depoda çürümeye terk edildiği gelen bilgiler arasında.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Atakum Belediyesi ‘Zimmet’ Davası Yeniden

Atakum Belediyesi ‘Zimmet’ Davası Yeniden

13-05-2026 - Samsun Haber

18 Şehir 1 Milyar Dolar İhracat Sınırını Aştı

18 Şehir 1 Milyar Dolar İhracat Sınırını Aştı

13-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik