Atakum’u ikiye bölen duvar kimseye rahatsızlık vermiyor mu?

Konumuz Raylı Sistem’in gerekliliği ya da gereksizliği değil. Konumuz; gerçekleştirilmeye çalışılan bir takım faaliyetlerin çeşitli bileşenleri olarak şehrin içerisinde oluşturulan garip kütleler.

Tarih - 23-02-2012 13:12

Atakum’u ikiye bölen duvar kimseye rahatsızlık vermiyor mu?
Bu duruma DDY’nin 3 küsur kilometrelik güvenlik duvarı da dahil. Raylı Sistem boyunca ilerleyen güvenlik duvarı da.

Bu DDY duvarı ile ilgili getirilen tüm eleştirilere katılmakla kalmıyor, bu konuyu dile getiren ve ortaya çıkan garabet hakkında ‘bu iş hakkaten olmamış’ cümlesinin kurdurulmasını sağlayan kişi ya da kişilere de teşekkür ediyoruz. Bu çarpıklıktaki bir düzenlemenin yeniden ele alınacak olması ve problemin çözümüne ilişkin çeşitli kurumların bir araya gelerek iyi niyetli çabalar sergilemesini hafife alamayız.

Şehrin ortasında yapay olarak oluşturulmuş ve gerekliliği tartışılır bir takım kütlelerin şehri fiziki olarak etkilemesinden rahatsız oluyorsak; bunu yüksek sesle dile de getirmeliyiz.

Ancak bir yanda DDY duvarına rahatsızlığımızı dile getirirken, diğer yandan Raylı güzergahındaki 10 misli uzun duvarı görmezden gelemeyiz.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

12-04-2023 - Tarih

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

25-10-2022 - Tarih

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik