Ayyıldız’dan Emekli Esnafa Müjde

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız , emekli esnaftan kesilen yüzde 15 oranındaki Sosyal Güvenlik Destekleme Prim kesintisinin düşürülmesi hakkında yasayla ilgi yazılı bir açıklama yayınladı

Güncel - 01-05-2015 12:32

Ayyıldız’dan Emekli Esnafa Müjde
Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız , emekli esnaftan kesilen yüzde 15 oranındaki Sosyal Güvenlik Destekleme Prim kesintisinin düşürülmesi hakkında yasayla ilgi yazılı bir açıklama yayınladı.
Ayyıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Emekli Esnaf ve Sanatkarlarımız, mal sahibi şoför esnafımızın da içinde bulunduğu Vergi kaydı bulunan emeklilerden kesilen yüzde 15 oranındaki Sosyal Güvenlik Destekleme Prim kesintisi Temmuz 2015 ayından geçerli olmak üzere yüzde 10 oranına düşürülmüş bulunmaktadır.Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı olarak, uzun zamandır verdiğimiz uğraşlar sonucunda, Esnaf ve Sanatkarlarımızdan, mal sahibi şoför esnafımızdan kesilen Sosyal Güvenlik Destekleme Prim kesintisinin tamamen kaldırılması talebimiz yetkililer tarafından dikkate alınmış ve yüzde 5 oranında iyileştirme sağlanmıştır. Esnaf ve Sanatkarlarımızdan, mal sahibi şoför esnafımızdan kesilen bu sosyal güvenlik destekleme prim kesintisinin tamamen kaldırılması için çalışmalarımız devam etmektedir.. Sosyal Güvenlik Destekleme Prim kesintisinde yapılan yüzde 5 oranındaki iyileştirme emekli Esnaf ve Sanatkarlarımız, mal sahibi şoför esnafımız başta olmak üzere vergi kaydı bulunan tüm esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı uğurlu olsun."
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhuriyet Tarihinin İhracat Rekoru Kırıldı

Cumhuriyet Tarihinin İhracat Rekoru Kırıldı

27-06-2026 - Güncel

Aytun Çıray’dan Yoldaş Medyaya Ambargo Tepkisi

Aytun Çıray’dan Yoldaş Medyaya Ambargo Tepkisi

27-06-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer