Bartın'da "Teknolojide Verimlilik ve Ar-Ge" seminerleri

BARTIN (AA) - Bartın'da "Teknolojide Verimlilik ve Ar-Ge" seminerleri düzenlendiği bildirildi

Güncel - 05-05-2015 11:00

Bartın'da

BARTIN (AA) - Bartın'da "Teknolojide Verimlilik ve Ar-Ge" seminerleri düzenlendiği bildirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, günümüzde teknoloji geliştirme çalışmalarının işletmeler açısından kaçınılmaz hale geldiğini söyledi.  

Uzun vadede teknolojik olarak ilerlemenin en etkili yolunun, teknoloji üretilmesinden geçtiğini vurgulayan Cangi, şöyle konuştu:

"Bu noktada, teknoloji yönetimi çalışmaları içinde önemli bir yere sahip olan araştırma ve geliştirme faaliyetleri ön plana çıkmaktadır. Müdürlük olarak Fen Lisesi, Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi ve Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde düzenlediğimiz seminerlerde öğrencilere verimlilik ve Ar-Ge ile ilgili ülkenin uluslararası alandaki mevcut durumunu anlattık. Yine bakanlığımızın Ar-Ge çalışmalarına Sanayi Sentezi (SAN-TEZ) Projeleri verdiği hibe destekleri ve ürün güvenliği çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Ayrıca okullarımızda stantlar açarak broşürler dağıttık."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Basın İlan Kurumu Samsun’da Mevzuat Eğitimi Gerçekleştirdi

Basın İlan Kurumu Samsun’da Mevzuat Eğitimi Gerçekleştirdi

07-09-2026 - Güncel

Samsun’da Kuyumcu Arayanlara: İlkay Kuyumculuk ve Takı Alışverişinde Dikkat Edilecekler

Samsun’da Kuyumcu Arayanlara: İlkay Kuyumculuk ve Takı Alışverişinde Dikkat Edilecekler

07-09-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat