Başkan Demirtaş 15 Temmuz Şehitleri İçin 3 Bin Lokma Tatlısı İkram Etti

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri kapsamında demokrasi şehitleri için Büyük Cami’nde, cuma namazı sonrası cami cemaatine 3 bin lokma tatlısı ikramında bulundu.

Samsun Haber - 15-07-2022 18:37

Başkan Demirtaş 15 Temmuz Şehitleri İçin 3 Bin Lokma Tatlısı İkram Etti

 

İlkadım Belediyesi tarafından Büyük Cami avlusuna kurulan stantta,15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde, darbecilere karşı koyarken şehit düşen demokrasi şehitleri için lokma dağıtım etkinliği gerçekleştirildi. Camisi avlusunda vatandaşlara lokma dağıtılırken, bir din görevlisi tarafından şehitler için dua okundu.

“15 Temmuz’u unutturmayacağız”

6 yıl önce bu vatanı bölmek, Türkiye Cumhuriyeti'ni yok etmek için hain darbe girişimine karşı koyan aziz şehitlerimize çok şey borçluyuz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak zorundayız. O karanlık geceyi aydınlığa çeviren şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların anısını yaşatmak, ruhlarını şad etmek için lokma dağıtımı gerçekleştirdik. Bir daha böyle kötü günlerin yaşanmamasını diliyorum.Ruhları şad olsun" dedi.

Etkinliğe, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Camcı, STK temsilcileri, çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ak Parti Samsun İl Başkanı Köse'den 25. yıl mesajı

Ak Parti Samsun İl Başkanı Köse'den 25. yıl mesajı

10-08-2026 - Samsun Haber

Kılıç’ın Mekke Anlaşmasına karşı olması Şaşırtmadı

Kılıç’ın Mekke Anlaşmasına karşı olması Şaşırtmadı

10-08-2026 - Samsun Haber

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat