Başkan Erdoğan Bugün Duyuracak!

Emeklilere ek zam geliyor! Başkan Erdoğan rakamı duyuracak! Gözler Kabine toplantısında...

Siyaset - 16-01-2024 11:47

Başkan Erdoğan Bugün Duyuracak!

Emeklilerin merakla beklediği ve emeklilere ek zam konusunun görüşüleceği Kabine Toplantısı bugün Başkan Erdoğan liderliğinde toplanacak.

Toplantıda yapılacak değerlendirme sonrası belirlenen rakam TBMM'ye sunulacak. Kritik zirvede ayrıca fahiş fiyatla ve enflasyonla mücadele de ele alınacak. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yoğun gündemiyle bugün toplanacak. Beştepe'deki toplantıya, Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderlik edecek.

EMEKLİLERE EK ZAM YOLDA

Memur ve memur emeklisinin yüzde 49,25'lik maaş artışına karşın, işçi ve Bağkur emeklisinin zam oranının 37,57'de kalması kamuoyunda beklentilere yol açmıştı. Bu gelişme sonrası emekli maaşlarında da yeni bir düzenleme yapılacak.

SON ŞEKLİYLE TBMM'YE SUNULACAK

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisinin gözü hükümetten gelecek ek zam haberinde. En düşük emekli aylığını da içeren düzenleme için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın koordinesinde ilgili bakanlıkların yürüttüğü çalışma Kabine toplantısında gündemde olacak. Yakında Meclis'e sunulması planlanan düzenlemeye son şeklinin verilmesi bekleniyor.

 

.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Osman Topaloğlu'nun Baş Hocası Suat Kılıç

Osman Topaloğlu'nun Baş Hocası Suat Kılıç

07-05-2024 - Siyaset

İmren Nilay Tüfekci’ye Yeni Görev!

İmren Nilay Tüfekci’ye Yeni Görev!

04-05-2024 - Siyaset