BEDAVA DÖNER İZDİHAMI

Samsun’da yeni açılan bir dönerci tarafından bedava dağıtılan yaklaşık 500 kilo döner izdihama yol açtı

Samsun Haber - 11-11-2014 16:00

BEDAVA DÖNER İZDİHAMI
Samsun’da yeni açılan bir dönerci tarafından bedava dağıtılan yaklaşık 500 kilo döner izdihama yol açtı.
İlkadım ilçesinde bir dönerci, açılışa özel vatandaşlara 250 et, 250 tavuk döner olmak üzere toplam 500 kilo bedava döner dağıttı. Bedava dönerden almak isteyen vatandaşlar adeta bir birleriyle yarıştı. 100 Yıl Bulvarı üzerinde açılış nedeni ile ikram edilen bedava döner izdihama neden olurken, kuyrukta bekleyen çocuklar ile yaşlılar zor anlar yaşadı.
Samsun’da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen iş yeri şefi Hasan Aydemir, “500 kilo eti halkımıza bedava dağıtıyoruz. Hem tanıtım amaçlı hem de halkımızın lezzetimizi tanıması için bedava döner dağıtıyoruz” dedi.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BİLSEM’de Görev Yeri Tartışmaları

BİLSEM’de Görev Yeri Tartışmaları

10-06-2026 - Samsun Haber

İLKEM’de LGS Öncesi Son Prova

İLKEM’de LGS Öncesi Son Prova

09-06-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik