Can Bonomo menajeri aracılığıyla haberleri yalanladı.

"Can Bonomo'nun Eurovision şarkı yarışmasından çıkarıldığı" haberleri üzerine TRT'den açıklama geldi.

Tarih - 23-03-2012 09:33

Can Bonomo menajeri aracılığıyla haberleri yalanladı.
 Can Bonomo'nun bu yıl Bakü'de yapılacak olan 57. Eurovision Şarkı Yarışması'ndan çıkarıldığı iddialarının son buldu.
Eurovision temsilcimiz Bonomo'nun kökeni nedeniyle yarışmaya gönderilmesinden vazgeçildiğini yazmıştı. Ancak hem TRT hem de şarkıcının menajeri Ece Çelebioğlu iddiaları reddetti.
Can Bonomo da kendi Twitter sayfasında hakkında çıkan haberlerle şu sözlerle dalga geçti: "ŞOK ŞOK ŞOK! Can Bonomo'nun Türkiye'ye Afrika'dan bir muzun içinde geldiği ve aslen uzaylı olduğu söyleniyor!" Yazılmadan gitmem Bakü'ye.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

12-04-2023 - Tarih

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

25-10-2022 - Tarih

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik