Canik Belediyesi Camiye Giden Çocuklara Bisiklet Verecek

Canik Belediyesi camiye giden çocuklara bisiklet hediye ediyor

Samsun Haber - 20-06-2022 11:48

Canik Belediyesi Camiye Giden Çocuklara Bisiklet Verecek

Canik Belediyesi ve Canik İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan organizasyonla ilçedeki çocuklar camilerle buluşuyor. Canik Belediyesi, 40 gün boyunca sabah ve yatsı namazı için camiye giden 7-14 yaş grubu tüm çocuklara bisiklet hediye edileceğini duyurdu. 20 Haziran ve 20 Ağustos tarihleri arasında toplam 40 gün hem sabah hem yatsı namazını camide kılan çocuklar bisiklet almaya hak kazanacak.

 Veliler memnun

Çocuklarının cami ile buluşuyor olmasından velilerin de büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Okulların kapanmasıyla birlikte çocuklarımız üç aylık bir yaz tatili sürecine girmiş oldu. Onlar bu tatilde gündüzleri koşup oynayacak, spor yapacak, sosyal faaliyetlerde bulunacak. İstedik ki camilerimizin manevi atmosferiyle bu süreçte onların ruhunu da dinlendirmiş olalım. İlçe Müftülüğümüzle birlikte böyle bir uygulama başlattık. Bu organizasyonun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Organizasyona katılmak isteyen 7-14 yaş grubu çocukların kayıt için kendi mahallesindeki camilere başvuru yapabileceği bildirildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Atakum Belediyesi ‘Zimmet’ Davası Yeniden

Atakum Belediyesi ‘Zimmet’ Davası Yeniden

13-05-2026 - Samsun Haber

18 Şehir 1 Milyar Dolar İhracat Sınırını Aştı

18 Şehir 1 Milyar Dolar İhracat Sınırını Aştı

13-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik