CANİK'TEN SELANİKSPOR'A SPOR TESİSİ

Canik Belediyesi tarafnıdan Yavuz Selim Mahallesi'nde yapılan Halı Saha ve Spor Tesisi, düzenlenen törenle Selanik Spor Kulübü'ne devredildi. Başkan Genç, "Spora ve sporcuya desteğimiz bundan sonra da sürecek" dedi.

Spor - 24-02-2014 12:59

CANİK'TEN SELANİKSPOR'A SPOR TESİSİ
Yavuz Selim Mahalesi Halı Saha ve Spor Tesisi'nde düzenlenen devir teslim törenine Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor Başkanı Emin Kar, Samsunspor 2. Başkanı Recep Hun, kaleci Atilla Özmen, Selanik Spor Kulübü Başkanı Fikret Gökçe, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı Ömer Gezginci ve vatandaşlar katıldı. Törende Halı Saha ve Spor Tesisi, sporcu gençlerin ve mahalle halkının kullanımına verilmek üzere Selanik Spor Derneği'ne devredildi.

'GENÇLER İÇİN NE YAPSAK AZ'

Törende konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'te 10 yılda onlarca projeye imza attıklarına ve bir çok yatırım gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, en önemsediği yatırımların çocuk ve gençlere yapılan yatırımlar olduğunu söyledi. Genç, "Geleceğimiz olan gençlerimiz için ne yapsak azdır. Bu spor tesisi sayesinde çocuklarımız daha sağlıklı ortamlarda gelişecek ve inanıyorum ki buradan Samsunspor'umuz için önemli sporcular da yetişecektir" dedi.

'MİNİ SPOR TESİSLERİ YAPACAĞIZ'

Yavuz Selim Mahallesi'nde yaptıkları halı saha ve spor tesisinin bu bölgede büyük bir eksikliği giderdiğini ifade eden Başkan Genç, "Buradan hem Selanikspor'umuz hem de mahalledeki gençlerimiz yararlanacak. Ve buradan elde edilecek gelir minik sporcularımızın yetişmesi için kullanılacak. İnşallah gençlerimiz için önümüzdeki dönemde de alanları müsait olan mahallelerimizde mini spor tesisleri yapacağız" diye konuştu.

'SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK'

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, amatör kulüplere yardım ve desteklerin sürdüğünü belirterek, "Bu tür tesislerde kulüplerimize hem maddi anlamda katkı sağlayacak, hem de çocuklarımız kötü alışkanlıklardan kurtulacaktır. Spora ve şehrimizin en büyük markası olan Samsunspor'a desteklerimiz artarak sürecektir" şeklinde konuştu.

EMİN KAR'DAN TEŞEKKÜR

Başkan Osman Genç'e spora ve Samsunspor'a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Samsunspor Başkanı Emin Kar da, "Amatör kulüplerimiz bu kentin sporunun olmazsa olmazlarıdır. Başkanımıza amatörü ve Samsunspor'a verdiği katkı nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi. Selanik Spor Kulübü Başkanı Fikret Gökçe de, kendilerine her zaman destek veren Başkan Genç'e teşekkür etti.

Daha sonra halı sahanın açılışı ve devir teslim töreni yapıldı. Törenin sonunda ise Başkan Osman Genç, Samsunspor kalecisi Atilla'ya penaltı atışı yaptı.
 
 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Okul Sporları Basketbol Grup Birinciliğinde Samsun Rüzgarı!

Okul Sporları Basketbol Grup Birinciliğinde Samsun Rüzgarı!

25-04-2024 - Spor

Evde Kas Geliştirmenin Püf Noktaları

Evde Kas Geliştirmenin Püf Noktaları

30-01-2024 - Spor