Çarşamba’da ‘Empati Günleri’

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’nin başlattığı ‘Empati Günleri’ kapsamında lise ve üniversite öğrencileri uçurtma hazırladılar

Samsun Haber - 30-04-2015 19:42

Çarşamba’da ‘Empati Günleri’
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’nin başlattığı ‘Empati Günleri’ kapsamında lise ve üniversite öğrencileri uçurtma hazırladılar.
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği binasında gerçekleştirilen etkinlikte, dernek tarafından başlatılan ‘Empati Günleri’ çerçevesinde lise ve üniversite öğrencileri engelli vatandaşlarla bir araya gelerek çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiler. Etkinlikler kapsamında uçurtma hazırlamak için bir araya gelen öğrenciler, engellilerle birlikte çok sayıda uçurtma hazırladı.
Etkinliğe katılan Dernek Başkanı Kerim Deniz de öğrencilere eşlik ederek uçurtma yaptılar. Başkan Deniz, yapılan uçurtmaların yakın zamanda gerçekleştirecekleri Uçurtma Şenliği’nde kullanacaklarını belirtti.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Reeder'a iflas talepli dava

Reeder'a iflas talepli dava

30-09-2026 - Samsun Haber

19 Mayıs Lisesi için Samsun ayakta!

19 Mayıs Lisesi için Samsun ayakta!

30-09-2026 - Samsun Haber

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat