Düzce İl Asayiş Koordinasyon Toplantısı

DÜZCE (AA) - Düzce İl Asayiş Koordinasyon Toplantısı Vali Ali Fidan başkanlığında gerçekleştirildi

Güncel - 18-08-2015 17:30

Düzce İl Asayiş Koordinasyon Toplantısı

DÜZCE (AA) - Düzce İl Asayiş Koordinasyon Toplantısı Vali Ali Fidan başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik makamı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Bilal Güvenir, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve ilçe kaymakamları katıldı.

Toplantıda genel olarak kentte asayiş durumu gözden geçirilirken, huzur ve güven ortamının devamına yönelik olarak yapılan mevcut çalışmalar ve alınması gereken ilave tedbirler görüşüldü.

Toplantı sonunda açıklama yapan Düzce Valisi Ali Fidan, fındık hasadı dolayısıyla diğer illerden gelen mevsimlik tarım işçilerinin çalışma şartları ve sosyal durumlarına ilişkin hususların da toplantıda değerlendirildiğini belirterek, "İlimizde huzur ve güven ortamının korunması, vatandaşlarımızın huzur ve sükun içerisinde yaşamalarını sürdürmelerine yönelik çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da titizlikle sürdürülecektir" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sektörde Şeffaf Kantar Dönemi: Gizli Fire Manipülasyonlarına Karşı Kurşun Hurda Fiyatı

Sektörde Şeffaf Kantar Dönemi: Gizli Fire Manipülasyonlarına Karşı Kurşun Hurda Fiyatı

09-06-2026 - Güncel

Türkiye’de Dijital Altyapı Yatırımlarında Yeni Dönem: VDS, Ryzen Sunucular ve WordPress Hosting Öne Çıkıyor

Türkiye’de Dijital Altyapı Yatırımlarında Yeni Dönem: VDS, Ryzen Sunucular ve WordPress Hosting Öne Çıkıyor

09-06-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik