En büyük gücümüz saha ekiplerimiz

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, belediyenin saha ekiplerinin ilçenin daha konforlu ve yaşanabilir bir yer haline gelmesi için en önemli güç olduğunu belirtti.

Samsun Haber - 14-04-2025 18:38

En büyük gücümüz saha ekiplerimiz

İlkadım Belediyesi saha ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 7 gün 24 saat esasına göre görev yapan Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sahada yoğun mesai harcıyor. Ekiplerin her koşulda görevlerinin başında olduğunu vurgulayan Başkan İhsan Kurnaz, “İlkadım’ın ve hemşehrilerimizin her anında hep yanlarında olmaya devam ediyoruz” dedi.

'ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR”

Belediyenin tüm birimlerinin güçlü bir şekilde sahada yer aldığını belirten Başkan İhsan Kurnaz, “İlkadım Belediyesi olarak en büyük gücümüzü saha ekiplerimizden alıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, parklarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, cadde ve sokaklarımızda temizlik ve çöp toplama faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise yol ve kaldırımların bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz de vatandaşlarımızın sağlığı, güvenliği ve huzuru için denetimlerini sürdürüyor.

Tüm saha ekiplerimize gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. İlçemiz ve hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 İshak Taşçı Atakum Sağırlar Derneği Açılışını Yaptı

İshak Taşçı Atakum Sağırlar Derneği Açılışını Yaptı

30-06-2026 - Samsun Haber

İlkadım belediyesi yolları yeniliyor!

İlkadım belediyesi yolları yeniliyor!

30-06-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer