FİSKOBİRLİK yöneticilerinden Kaymakam Öztürk'e ziyaret

ARTVİN (AA) - FİSKOBİRLİK Borçka Şubesi yönetimi, Kaymakam Şakir Öner Öztürk'ü makamında ziyaret etti

Güncel - 16-02-2015 22:00

FİSKOBİRLİK yöneticilerinden Kaymakam Öztürk'e ziyaret

ARTVİN (AA) - FİSKOBİRLİK Borçka Şubesi yönetimi, Kaymakam Şakir Öner Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

FİSKOBİRLİK Borçka Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kocaman ile yönetim kurulu üyeleri Burhan Gökçelik ve Hüseyin Merttürk'ü makamında kabul eden Öztürk, ilçede yıllık fındık rekoltesinin tahmini 5 bin 500 ton civarında olduğunu, bunun da ilçeye ekonomik yönden gelir sağladığını söyledi.

Özel kuruluş ve tüccarların girişimleriyle ilçede fındık konusundaki ekonomik girdinin daha da fazla olması açısından yatırımların yapılmasını arzuladıklarını ifade eden Öztürk, "Talep ettiğiniz yer tahsisi konusunda idaremiz bünyesinde değerlendirme yapılabilir" dedi.

Osman Kocaman, Kaymakam Öztürk'e yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, şehre uzak olan şube binasının ilçe merkezindeki Mavi Çarşı İş Merkezi'ne taşınması ve FİSKOBİRLİK ürünlerinin satışı için Özel İdare veya Kaymakamlık bünyesindeki bir yerde satış reyonu oluşturulması talebini iletti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

16-05-2026 - Güncel

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

15-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik