Genel seçime doğru

GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Giresun'da seçim startını verdiklerini bildirdi

Güncel - 31-08-2015 21:00

Genel seçime doğru

GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Giresun'da seçim startını verdiklerini bildirdi.

Tütüncü, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun aldığı karara istinaden aday adaylığı başvurularının bugünden itibaren başladığını ve 3 Eylül Perşembe günü saat 19.00'da sona ereceğini belirtti. 

Başvuruların il başkanlığı ve parti genel merkezine yapılabileceğini ifade eden Tütüncü, seçimlerin Giresun ve Türkiye'ye hayırlar getirmesi dileğinde bulundu. 

Giresun'da seçim startını verdiklerini aktaran Tütüncü, "Seçime AK Parti Giresun teşkilatları olarak hazırız. İnanıyoruz ki halkımız geçmiş seçimlerde olduğu gibi 1 Kasım'da da tercihlerini hizmet ve istikrardan yana kullanacaktır" ifadesinde bulundu. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kayyım Yerine Belediye Meclisi içinde Seçim Formülü

Kayyım Yerine Belediye Meclisi içinde Seçim Formülü

13-08-2026 - Güncel

Konut satışlarında İkinci el çakıldı, ipotekli satışlar fırladı

Konut satışlarında İkinci el çakıldı, ipotekli satışlar fırladı

13-08-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat