Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, "Biz Trabzon'un birleştirici, bütünleştirici gücü olacağız" dedi

Güncel - 11-05-2015 13:00

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, "Biz Trabzon'un birleştirici, bütünleştirici gücü olacağız" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Köseoğlu, Tüm Kadınlar Derneği Genel Başkanı Cemile Keskin'i ziyaret etti.

Köseoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Trabzon'un tek kadın adayı olduğunu anımsatarak, "Allah nasip ederse CHP'li kadınlarının da MHP'li kadınların da milletvekili olarak çalışacağız" ifadesini kullandı.

Trabzon'da tek kadın milletvekili adayı olmanın sorumluluğunu taşıdığını vurgulayan Köseoğlu, "Türk kadını siyasette de hak ettiği noktaya gelmelidir. AK Parti iktidarı kadına önem vermektedir. Ben isterdim ki CHP de, MHP de listesinde bir kadın milletvekili adayı göstersin ama CHP'ye ve MHP'ye oy veren kadınlarımız üzülmesinler. Ben onların da milletvekili adayıyım. İnşallah onların da haklarını savunacağım. Meclis'te onların da temsilcisi olacağım. Biz Trabzon'un birleştirici, bütünleştirici gücü olacağız" diye konuştu.

Keskin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Köseoğlu'na dernek olarak tam destek verdiklerini kaydetti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
DEM Partili Birecik Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti

DEM Partili Birecik Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti

30-04-2024 - Güncel

Tükiye’de Türk Olduğu İçin Milliyet Farkı Ödedi

Tükiye’de Türk Olduğu İçin Milliyet Farkı Ödedi

29-04-2024 - Güncel