Giresun'da eğitime kar engeli

GİRESUN (AA) - Giresun'da, kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerdeki köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için okulların yarın tatil edildiği bildirildi

Güncel - 11-01-2015 21:30

Giresun'da eğitime kar engeli

GİRESUN (AA) - Giresun'da, kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerdeki köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Görele, Dereli ve Tirebolu ilçesinde kar yağışı sonrası henüz bazı köy yollarının ulaşıma açılamadığını belirtti.

Akkurt, bu ilçelerdeki köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için yarın eğitime ara verilmesini kararlaştırdıklarını kaydetti.

Öte yandan, kar yağışı ve tipi nedeniyle 6 Ocak salı günü ulaşıma kapanan Giresun-Şebinkarahisar-Sivas karayolu tek yönlü ulaşıma açıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

15-05-2026 - Güncel

Kazak Petrolünü Türkiye Üzerinden Dünyaya Taşımak İstiyoruz

Kazak Petrolünü Türkiye Üzerinden Dünyaya Taşımak İstiyoruz

15-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik