GİRESUNLU HEMŞİRE İRANLI DOKTOR İLE EVLENDİ

Giresun’un Espiye ilçesinden Yeliz Bekçi (23),İranlı olan ve Türkiye’de doktor olarak görev yapan Ali Bigonah (30) ile evlendi

Güncel - 29-12-2014 14:34

GİRESUNLU HEMŞİRE İRANLI DOKTOR İLE EVLENDİ
Giresun’un Espiye ilçesinden Yeliz Bekçi (23),İranlı olan ve Türkiye’de doktor olarak görev yapan Ali Bigonah (30) ile evlendi.
Ağrı Devlet Hastanesi’nde ATT hemşiresi Yeliz Bekçi ile aynı hastanede doktor olarak görev yapan İranlı Ali Bigonah ile dünya evine girdi. Giresun’un Espiye ilçesinde yapılan düğün törenine İran’lı damadın ailesi, arkadaşları ile çok sayıda davetli katıldı.
İran’a gelin giden Espiyeli Yeliz Bekçi, Ağrı’da tanıştığı İranlı Ali Bigonah ile iki yıl aşk yaşadıklarını belirterek kendi isteği ile evlendiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Yeliz Bekçi, balayından sonra tekrar Ağrı’ya giderek görevlerine devam edeceklerini kaydetti.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kayyım Yerine Belediye Meclisi içinde Seçim Formülü

Kayyım Yerine Belediye Meclisi içinde Seçim Formülü

13-08-2026 - Güncel

Konut satışlarında İkinci el çakıldı, ipotekli satışlar fırladı

Konut satışlarında İkinci el çakıldı, ipotekli satışlar fırladı

13-08-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat