Güneysu; “4+4+4 sistemi çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkaracaktır”
Eğitim-Bir Sen Samsun Şube Başkanı Necdet Güneysu, 4+4+4 sistemi üzerinde yapılan manipülasyonları değerlendirdi.
Tarih
- 27-03-2012 15:58
Memur-Sen Samsun İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir Sen Samsun Şube Başkanı Necdet Güneysu 4+4+4 eğitim sisteminin 15 yıllık kesintisiz zulmünün sona ermesi anlamına geleceğini belirterek “Türkiye’de 28 şubat dayatması 8 yıllık kesintisiz eğitimin hangi olumsuz sonuçlar doğurduğu 4+4+4 sisteminin yürürlüğe girmesiyle ortaya çıkacaktır” dedi.
Güneysu, “8 yıllık kesintisiz eğitimin Türkiye’de bir neslin üzerinde yapmış olduğu tahribatı görmek istemeyenler bugün sadece ideolojik saplantılarla 4+4+4 sistemini tartışarak pedagojik olmadığını iddia ediyorlar. Bu iddia sahipleri 8 yıllık kesintisiz zulmün pedagojik olup olmadığını tartışmadan art niyetli bir şekilde uygulamasını desteklemiş ve sonuçları üzerinde herhangi yorum yapmamışlardır” diye devam etti.
NORM FAZLASI YALANI
Eğitim-Bir Sen Samsun Şube Başkanı Necdet Güneysu, 4+4+4 eğitim sisteminin öğrencilerin bir birey olarak yetişmesine ve geleceklerini daha iyi yönlendirmelerine yardımcı olacağını belirterek, “her öğrencinin eğilimine, isteğine ve yeteneğine göre bu sistemde sınıf ve rehber öğretmenleri tarafından yönlendirilmesi yapılarak çocuklarımızın erken yaşta meslek sahibi olmaları sağlanacaktır” dedi.
Eğitim-Bir Sen Samsun Şube Başkanı Güneysu 4+4+4 eğitim sisteminde rehber öğretmenlere büyük bir ihtiyaç duyulacağını belirterek bazı sendikaların 5. Sınıf öğrencilerini okutan öğretmenlerin norm fazlası olacağı şeklindeki manipülasyonlarının gerçek dışı olduğunu kaydetti.
Güneysu şöyle devam etti; “15 yıllık kesintisiz dayatmasından kurtulduğumuz gün, çocuklarımızın ve gençlerimizin yetenekleri belirgin bir şekilde ortaya çıkacak ve ülkemizin aydınlık geleceği yetenekli gençlerimizin ellerinde daha çağdaş bir geleceğe taşınacaktır”.
DİĞER HABERLER
eşya depolama
ahsap mobilya
Turkey Hair Transplant Packages
ts3 satın al
Anlaşmalı Boşanma Davası
FUE
iptv bayilik
Eşya depolama
iptv bayilik