​Hasan Basri Kurt ile Bilal Erdoğan’ın yolları ayrıldı!

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ile Bilal Erdoğan’ın yollarının ayrıldığı iddia ediliyor.

Samsun Haber - 23-04-2018 15:40

​Hasan Basri Kurt ile Bilal Erdoğan’ın yolları ayrıldı!

Kurt’un Bilal Erdoğan ile Kartal İmam Hatip Lisesinden dönem arkadaşlığını kullanarak 2014 yerel seçimlerinde İlkadım’a aday olmasının önü son anda dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kesilmişti.

Hasan Basri Kurt, daha sonra Samsun’dan kontenjan Milletvekili kadrosuna dahil edilmişti.

ANKARA VE İSTANBUL RAHATSIZ

Ortakadalet haber sitesinin iddialarına göre, Samsun’da son zamanlarda genel ve yerel siyasetten uzak, düşük profilli Milletvekilliği yapan Hasan Basri Kurt’un bu meziyetsizliğini örtbas etmek için her platformda Bilal Erdoğan’ı kullanıyor olması Ankara ve İstanbul’u rahatsız etti.

ERDOĞAN AİLESİ GERİLDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde müdürlük yaptığı yıllarda Kartal İmam Hatip Lisesi’nden mezun çalışma arkadaşları ile arasında soğuk rüzgarlar esen AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt’un çıkmaza girdiği anlarda Bilal Erdoğan ismini referans göstererek kullanması Erdoğan ailesi içersinde de gerginlik oluşturduğu öğrenildi.

BİLAL ERDOĞAN RANDEVU VERMİYOR

Son bir yıldır İstanbul’da Bilal Erdoğan ile görüşmek için temasa geçmeye çalışan AKP Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt’un yüzüne kapıların kapatılmasında eski çalışma arkadaşlarına yaptığı yanlışlıklar da nedenler arasında gösteriliyor.

KURT İSMİ İÇİN ÇIRPINIYOR

Samsun’da sönük bir siyasetle ismi anılan Hasan Basri Kurt’un anketlerde ismindin çıkması için çırpındığı gözleniyor. Ankara’da milletin işini çözmede zayıf kalan Kurt’un çeşitli programlarla ismini öne çıkarmaya çalışması manidar bulunuyor.

Kaynak:ortakadalet.com

Neler Söylendi?

Mustafa

olayları bilmeden yorum yapmayın alan haberciler 3 yıl önce

Samsunlu

Samsuna Samsunun sorunlarını bilen samimi bir şekilde mücadele edecek teni bir vekil listesi hazırlanmaz ise en az 10 puan mhp ye gider. 6 yıl önce

Ak partili

Bırakın Samsun’u Karadeniz’in en pasif milletvekili Kurttur. Bilal Erdoğan’la hiçbir bağı yoktur. Sadece Bilal Erdoğan a çok yakın birini tanımaktadır. Bilal Erdoğan’ın değil onun çok samimi arkadaşının referansıdır. Bilal kendisini bırakın tanımayı ismini bile bilmez. 6 yıl önce

Şinasi Noknikoglu

Tertemiz adamdır , Hasan Basri Kurt , ben şahidim .. 6 yıl önce

Borges

Ankara'da milletin işini çözmede yetersiz kalmış mış mış. Cemal yılmaz demir 3 dönem vekillik yaptı. Kapısı duvardı duvar. Kendinden başka kimseye hayrı yoktu. Yazsana bunu. En azından sorsana. Samsun'da bi adam vardı o da Haluk Koç idi. Kimseyi boş çevirmezdi. 6 yıl önce

Borges

İğrenç bir haber dili. Kurt, Kavaklı değil de trabzonlu(t bilinçli küçük yazılmıştır) olsaydı yalardınız. 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
Samsun'da Gazze'yi Unutma Yürüyüşü

Samsun'da Gazze'yi Unutma Yürüyüşü

06-05-2024 - Samsun Haber

Canik’te Ücretsiz Mesleki Eğitim

Canik’te Ücretsiz Mesleki Eğitim

04-05-2024 - Samsun Haber