"Hayat İçin El Ele Haydi Sahneye" projesi

DÜZCE (AA) - Düzce'de denetimli serbestlik uygulamasından yaralanan 15 kişi,  "Hayat İçin El Ele Haydi Sahneye" projesi kapsamında tiyatro gösterisi sundu

Güncel - 03-06-2015 14:00

DÜZCE (AA) - Düzce'de denetimli serbestlik uygulamasından yaralanan 15 kişi,  "Hayat İçin El Ele Haydi Sahneye" projesi kapsamında tiyatro gösterisi sundu. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde düzenlenen programda konuşan Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Projenin güçlü bir işbirliği neticesinde hayat bulduğunu vurgulayan Güre, şunları söyledi:

"Ortaya çıkan eser Düzce'de ilk olacaktır. Bu eserin ortaya çıkmasında alt yapı çalışmaları için titiz bir süreç izlendi. Projenin yürütülmesinde ve bu tiyatronun gerçekleştirilmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Biz tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine hazırız. Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklığı artırarak topluma faydalı bireyler yetiştirmeye katkı sağlayacağız."

Daha sonra tiyatro oyunu sahnelendi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

14-05-2026 - Güncel

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

14-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik