Hiçbir Şey Söyledikleri Gibi Değil

Eminevim Samsun şubesine ev almak için peşinat yatıran şikayetçi kampanyada değişiklik yapma hakkı olduğu garantisini almış olmasına rağmen kendisine yardımcı olmadıkları gibi sürekli oyalandığından şikayet ediyor.

Samsun Haber - 06-05-2024 16:02

Hiçbir Şey Söyledikleri Gibi Değil

Şikayetvar.com adlı sitede yer alan Davut rumuzlu şikayetçinin Eminevim Samsun Şubesi hakkındaki şikâyeti şu şekilde;

2023 Aralık ayında Eminevim'e ev için üye olarak peşinat yatırdım. Üyeliğimi Samsun şubesinde yaptım. Kampanyaya dahil olurken ilgilenen çalışana değişiklik hakkım olup olmadığını sordum.

Çünkü belli değişkenler oluşabilir diye isimi garantiye almak istedim. Çalışan net bir şekilde 2 defa istediği zaman değişiklik hakkımı kullanabileceğimi söyledi. Bu şekilde üye olup ilk taksiti ödedim.

İkinci taksit yaklaşınca farklı bir kanaldan ev aldım ama elim rahat olsun diye Samsun Eminevim'e uğrayıp durumu anlattım.

ÖNCE HALLEDERİZ DEDİLER

Ev için başlattığım üyeliğimi 3 te 1 oranında düşürüp araba için devam etmek istediğimi belirttim. Çalışan yine net bir şekilde rahat olun hocam siz kendi ev işlemlerinizi halledin biz burayı hallederiz dedi. İşlemlerimi hallettim bir sure sonra Samsun Eminevim'e uğrayıp dilekçe verdim.

Bu süreçte bana miktarı en fazla yüzde 50 ye düşünebiliyoruz dediler.

İlk dilekçe için bir ay bekledim. Hiçbir şekilde ilgilenmemişler. Şubeye gidip sorunca bilmiyoruz olmadı falan dediler. Bir daha dilekçe verdim. Bir ay civarı da onun için bekledim. En son gittim direkt merkeze yazacağız dediler. Yine o süreçte uğraşmamışlar. Bu da bende güveni bitirdi zaten. Merkeze yazdılar 3. Dilekçeyi. Onlar da 6 taksit ödemeyince değişiklik yapılmıyor demişler. Birincisi çalışan bunu ya bilmiyor ya da beni oyalamış. İkincisi ben bu yüzden 3 aya yakin bekledim.

SONRA BİZLİK BİR ŞEY YOK DEDİLER

Bunu duyunca biraz tepki gösterip güvenim kalmadığını üyeliğimi iptal edeceğimi söyledim. Bu sefer başladılar söyle çözeriz böyle çözeriz demeye. 3 ay uğramamış olduklarını ve beni yanlış yönlendiklerini unuttular tabi. Ben kabul etmeyince de abi sen çözüm istemiyorsun diyorlar. 3 ay mağdur ettiniz diyorum bizlik bir şey yok diyorlar. Hiçbir şekilde sorumluluk almıyorlar.

Üyelik iptalinde peşinat tutarını vermiyorlar zaten. Yatırılan taksitleri de 6 ay içinde diyorlar ama 6 ay olmadan vermiyorlar. 3 ay kaybım var dedim yapacak bir şey yok iptal ederseniz paranızı 6 ay sonra alırsınız diyor. Merkezi arayın diyorlar.

Üye olurken her türlü yolu açan şube çalışanları üye olduktan sonra hiçbir şekilde sorumluluk almıyorlar. Bu kadarla değil. Merkezi aradım durumu belirttim 5 gün oldu daha dönüş bile yapmadılar. Kesinlikle pişmanlık. Zerre güven vermiyorlar. Hiçbir şey söyledikleri gibi değil.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Karadeniz Aile Hekimliği Kongresi

Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Karadeniz Aile Hekimliği Kongresi

18-05-2024 - Samsun Haber

Özel Hanedan Bakım Merkezi'nde  Engelli Bireyler Hünerlerini Sergiledi

Özel Hanedan Bakım Merkezi'nde Engelli Bireyler Hünerlerini Sergiledi

18-05-2024 - Samsun Haber