HIRSIZLIK İDDİASINA 2 GÖZALTI

Samsun’da bir kişinin evinin kapı, pencere ve döşemeleri söküp kiremitlerini de çalmaya kalktıkları iddia edilen 2 kişi şikayet üzerine gözaltına alındı

Samsun Haber - 22-12-2014 17:30

HIRSIZLIK İDDİASINA 2 GÖZALTI
Samsun’da bir kişinin evinin kapı, pencere ve döşemeleri söküp kiremitlerini de çalmaya kalktıkları iddia edilen 2 kişi şikayet üzerine gözaltına alındı.
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.Y. (45) adlı kişi satın aldığı eve sahip çıkması için N.Ç.(46) adlı kadından kira almayarak evde durmasına izin verdi. Evde duran kadın daha sonra ev sahibine haber vermeden eşyaları alıp gitti. Evine gelen E.Y., kapı ve pencereleri ile döşemenin söküldüğünü fark etti. Bu sırada E.Y., evin çatısındaki kiremitlerini D.A.G.(44) ve M.A.’nın (40) yerinden söktüklerini görmesi üzerine polise şikayette bulundu. D.A.G. ve M.A., hırsızlık suçundan Recep Tokur Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisteki sorgusu tamamlanan 2 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ağır Mali Yükler Kulüpleri İsyan Ettirdi

Ağır Mali Yükler Kulüpleri İsyan Ettirdi

11-08-2026 - Samsun Haber

Türkiye Deniz Küreği Şampiyonası Samsun’da Başladı

Türkiye Deniz Küreği Şampiyonası Samsun’da Başladı

11-08-2026 - Samsun Haber

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat