İHH KURBANLA EN UZAKLARA YAKLAŞIYOR

Bu yıl 21. Kurban organizasyonunu gerçekleştirecek olan İHH İnsani Yardım Vakfı, bu sene de Türkiye dahil 114 ülke ve bölgede kurban bağışlarını sahiplerine ulaştıracak.

Güncel - 15-10-2013 14:03

İHH KURBANLA EN UZAKLARA YAKLAŞIYOR
Kurban; İsmail'in adanmışlığı, bir babanın en sevgilisine en değerlisini armağan edişidir... Kurban sadakattir, ibadettir, paylaşmaktır, berekettir; dünyanın bir ucundan diğer ucuna açılan kapıdır; hayra giden yoldur; Hakk'a yaklaşmaktır.
Bu sene de kurban vesilesiyle yeryüzüne dağılan İHH ekipleri, kendilerini dört gözle bekleyen kardeşlerine sadece bir parça et götürerek değil, aynı zamanda hayat koşullarını iyileştirmeye yönelik çeşitli projelerle de destek olmaya devam edecek. Cami ve mescitlerin, su kuyularının, eğitim merkezlerinin, meslek edindirme kurslarının, yetimhane binalarının ve benzeri birçok projenin temelleri kurban ziyaretlerinde atılacak.

114 ÜLKE VE BÖLGEDE KURBAN ORGANİZASYONU

Kurban 2013 çalışmalarına "Kurban İbadet; Paylaşmak Kardeşliktir" sloganıyla başlayan İHH İnsani Yardım Vakfı, bu sene de başta savaş ortamındaki pek çok olumsuzluklarla mücadele eden Suriyeliler olmak üzere Türkiye dâhil 114 ülke ve bölgede kurban bağışlarını sahiplerine ulaştıracak.
 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
DEM Partili Birecik Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti

DEM Partili Birecik Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti

30-04-2024 - Güncel

Tükiye’de Türk Olduğu İçin Milliyet Farkı Ödedi

Tükiye’de Türk Olduğu İçin Milliyet Farkı Ödedi

29-04-2024 - Güncel