İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'a hayırlı olsun ziyareti

Samsun'da internet gazetecileri Burak Öksüz, Okan Çakır, Recep Yazgan ve Tolga Birgücü, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samsun Haber - 29-04-2024 10:48

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'a hayırlı olsun ziyareti

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerini kazanan İhsan Kurnaz'a Samsun'da görev yapan internet gazetecileri hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

"ÇALIŞMALARA HIZLICA BAŞLADIK"

Burak Öksüz, Okan Çakır, Recep Yazgan ve Tolga Birgücü tarafından gerçekleştirilen ziyarette Başkan Kurnaz yeni devraldığı İlkadım Belediyesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurnaz; "Belediyeyi devraldıktan sonra hızlıca çalışmalara başladık. Önce yönetim kadrolarımızı oluştururarak hizmetlerimize başlayacağız. İlkadım'da dolu dolu 5 yıl vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz" dedi.

"ÖNCELİĞİMİZ TEMİZ İLKADIM"

İlkadım'da öncelikli sorunların başında temizlik geldiğini ifade eden Başkan Kurnaz; "İlçemizde temizlik anlamında büyük sorunlar var. Göreve gelir gelmez, tüm mahallelerin su ile yıkanması talimanıtı verdim. Bir kaç mahalle sakini beni arayarak yıllardır sokaklarının temizlenmediğini, şimdi tertemiz olduğunu iletti. Tüm sokakları tertemiz yapacağız. Temizlik personellerimiz şuan az sayıda. Temizlikte ki personel sayımızı 400'e çıkaracağız" diye konuştu.

BANKAMATİKÇİLER RADARDA

İşe gelmeden maaş alan personellerin olduğunu tespit ettiklerini ifade eden Başkan Kurnaz; " Belediyemizde işe gelemeden maaş alan bankamatikçi diye ifade edilen yüzlerce personel var. Bu personelleri tek tek tespit ediyoruz ve işe gelmeleri konusunda uyarıda bulunuyoruz. İşe gelmeyen personel olursa da bu personellerin işine son vereceğiz" dedi.

"KENTSEL DÖNÜŞÜM 1 YIL İÇİNDE BAŞLAYACAK"

Yıllardır kanayan bir yara olan Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallelerinde ki kentsel dönüşüm sorunu hakkında açıklama yapan Kurnaz; "Seçimlerde mahalle halkına biz söz verdik ve bu sözümüzü tutacağız. Allah nasip ederse Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahalleleri için kentsel dönüşümü bir yıl içinde başlatacağız. Bakanlığın bütçesiyle yapılacak kentsel dönüşümde etap etap ilerleme sağlayacağız" diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kan Bağışıyla İnsanlığa Umut Olalım

Kan Bağışıyla İnsanlığa Umut Olalım

15-05-2024 - Samsun Haber

İlkadım’a Hizmet Aşkımız Hiç Bitmeyecek

İlkadım’a Hizmet Aşkımız Hiç Bitmeyecek

15-05-2024 - Samsun Haber